Buna!
Si eu astept cu nerabdare acest sezon si din cate stiu... Sezonul 3 SAO Underworld Online o sa apara prin 2016, s-ar putea prin februarie.
Succes!
Mersi mult cand va aparea sa ma anunti di pe mine te rog ok
Okay cu toate ca s-ar putea sa uit pana anul viitor
Cel mai probabil undeva in 2016 intre sezonul 1 si 2 daca nu ma insel este o perioada de 2 ani. M am uitat pe site uri anime urile care au fost anuntate cuprinse intre toamna lui 2015 si primavara lui 2016 numai in perioada asta pot sa iti spun daca apare ceva iar sao nu apare pe nici un site insa cel mai probabil ca va aparea in 2016. Daca nu ma insel manga e inca on going iar din ce am inteles s a facut un crossover intre sao si acel world(daca nu l ai vazut iti recomand sa te uiti ambele sunt facute de acelasi autor) in alte cuvinte evenimentele din sao sunt inainte de cele din acel world iti recomand sa citesti manga daca vrei sa intelegi mai bine din moment ce e mult mai in fata insa daca vrei sa nu iti distrugi experienta mai bine astepti sa apara anime-ul cand nu se stie
Daca te referi la iarna lui 2015/2016 ma indoiesc in lista de anime-uri anuntate care vor aparea in iarna lui 2015/2016 nu apare cat despre iarna lui 2016/2017 nu pot sa iti spun nimic din moment ce lista se opreste in primavara lui 2016 in alte cuvinte pe net sunt postate liste cu anime care au fost anuntate si data in care vor aparea. Aceasta lista incepe cu toamna lui 2015 si se incheie cu primavara lui 2016 in aceasta lista nu apare si sao deci cel mai probabil sa te astepti ca va aparea dupa primavara lui 2016. Din moment ce nu a fost anuntat inca putem doar sa ne dam cu presupusul cand va aparea.
Clannad întreabă: