anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru cei care citesc manga naruto.Toti shinobii si prietenii lui naruto vor muri luptindu-se impotriva lui Obito? Naruto va suporta toata ura si-l va invinge? Va deveni Eremitul celor sase cai si ai va invia inapoi? Mi-a povestit un prieten asta si nu stiu daca e adevarat...voi ce credeti? eu chiar incep sa cred in asta fiindca in ultimul episod din manga Neji moare aparindu-l pe Naruto...

Răspuns Câştigător
| pisicutzamik a răspuns:

Ar fi bine sa fie asa cum zici tu! la fel sper si eu!:X

14 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

Măi, doar Kishimoto știe ce se va întâmpla cu toți. Nu vreau să cred într-un astfel de final, nu vreau să moară toți.
Mi-e de ajuns că a murit Neji, când nu mă așteptam, nu aş mai vrea să văd personaje murind fără nici un rost.
Şi da, toți shinobii se vor lupta cu Madara şi Obito.
Dacă Naruto îl va învinge, asta nu o mai ştiu, dar fiind personaj principal, ar fi normal să câștige partea binelui (Naruto).

| Nelyu17 a răspuns (pentru positivity):

Eu am scris ca vor muri toti, dar va deveni eremitul...si ii va invia pe toti.

| Nelyu17 a răspuns (pentru Nelyu17):

E o presupunere happy si eu sunt de parerea ca doar Kishimoto stie, dar imi place sfirsitul acesta happy

| vampir004 a răspuns:

Nu stiu

| Never4ever a răspuns:

Vom vedea pe parcurs ce se intampla.

| Stella17 a răspuns:

Da si eu sper sa fie asa

| vlady434 a răspuns:

Naruto va deveni Eremitul celor sase cai. Si cred ca stii, sau banuiesti, ca si Kabuto(Orochimaru) va deveni Eremitul dragon.Nu cred ca vor muri toti(in afara de Naruto), ar fi un final prea tragic si nejustificat. Sper ca te-am ajutat.

| Nelyu17 a răspuns (pentru vlady434):

In manga Kabuto deja a fost eremitul. pina cind Sasuke il invie pe Orochimaru si acesta ii i-a puterile.NU CRED CA NARUTO VA MURI!

| 3my098 a răspuns:

Doar zeul de kishimoto știe
Sună-l și intreabăl

| Nelyu17 a răspuns (pentru 3my098):

Chiar as vrea sa schimb niste vorbe cu el big grin imi da-i numarul? happy laughing

| TwiXXXie a răspuns:

Șhasă cai frumoși laughing (scuze dar nu m-am putut abtine)

| Casa a răspuns:

Pai sa vedem ce va fi in anime- happy

| JohnIon a răspuns:

Ar fi un final bun.