1. Pentru că e un anime foarte frumos, cu multă acţiune şi personaje interesante.
2. Am foarte multe personaje preferate, dar dacă ar fi să aleg doar unul, aş putea spune că este Naruto. Mereu mi-a plăcut de el. Niciodată nu se dă bătut, şi încearcă până reuşeşte. E un personaj de invidiat.
3. După capitolele din manga, nu ştiu ce să mai cred. Dar un lucru e sigur, s-a schimbat. Nu pot presupune nimic, pentru că doar Masashi Kishimoto (autorul anime-ului "Naruto") ştie.
4. Am două variante, ori cu lupta dintre Sasuke şi Naruto, ori cu întoarcea lui Sasuke în Konoha.
5. Nimeni nu ştie nimic despre "Naruto Akippuden". Poate va apărea, poate nu. Dar, în primul rând "Naruto Shippuden" nici măcar nu s-a terminat.
1- Pentru ca imi place povestea.
2- Naruto. Datorita calitatilor sale morale.
3- Nici nu-i nevoie...
4- Sper ca nu se va termina.
5- Va fi o continuare la Shippuuden.
1)Naruto este un anime inteligent si bine gandit din care capeti experienta si inveti multe alte lucruri. Este genul de anime care iti capteaza atentia de la inceput si vrei sa urmaresti povestea.
2)Dintre fete imi place Temari pentru ce este eleganta, grtioasa, desteapta, draguta, frumoasa, foarte puternica, protectoare, dedicata ocupatiei de ninja, ii place sa tachineze pe altcineva, la inceput era sfidatoare cu altii crezandu-se foaret buna luptatoare (ceea ce e adevarat), are parul diferit si dragut in acelasi timp, evantaiul ei gigantic este foarte puternic si stie sa-l controleze foarte bine. Dintre baieti imi place Deidara pentru ca este foarte dragut mai ales parul lui lung si blond, imi place atitudinea lui pozitiva, faptul ca se revansaza, nu se da batut indiferent cine e oponentul lui, nu-i place sa piarda si ca este foarte artistic
3)Daca ar fi sa se intoarca sigur o va face dupa ce isi va indeplini toate planurile
4)Masashi Kishimoto zicea ca Naruto Shippuden se va termina cu lupta dintre Sasuke si Naruto dar spunea ca nu stie cine va castiga. Poate ca va castiga Naruto si Sasuke poate se va intoarce acasa.
5)Tot Masashi zicea intr-un interviu acordat anul acesta ca dupa ce va termina Naruto Shippuden (nu a spus cate episoade o sa mai faca din Shippuden) va incepe Naruto Akippuden, asta a spus sigur. A mai zis ca nu stie daca dupa Akippuden o sa mai faca si o alta parte si nici ce o sa se intample in Akippuden. Tot in acel interviu a vorbit si despre unele personaje
Am citit intr-un interviu ca NS va mai dura cam un an si jumatate.
1.Mie imi place Naruto deoarece este un anime gen dragonball, bleach, one piece, are multa actiune.
2.Personajul meu preferat este Uchiha Itachi el si-a dat toata onoarea satului si fratelui sau in schimbul uri.
3.Nu se stie niciodata conteaza in manga cu cine sau cu ce o sa vorbeasca cine o sa ii spuna adevarul sau totul.
4.Naruto pentru fani s-a termina cand Naruto va devenii Hokage deoarece acesta este visul sau.
5.Naruto Akkipuuden e o prostie inventata de copii de 10 ani Shippuden inseamna The Hurricane Chronicles pe engleza Akkipuuden probabil nici nu exista ca si cuvant sau expresie
1.Are acţiune, umor, dramă, suspans, ce poţi cere mai mult?
2.Grea întrebare.Toate personajele indiferent dacă sunt pozitive/negative îmi plac, dar cred e să aleg doar unul aş spune Uchiha Itachi, pentru că povestea lui m-a impresionat pur şi simplu.Să-ţi trăieşti viaţa în regret pentru binele satului...
3.Totul e posibil, dar probabil nu.Adică după ce a ameninţat cu distrugerea satului, l-a ucis pe Danzo, oficial al Konohăi, l-a atacat pe Killer Bee, un jinchuurikki...
4.Cred că se va încheia cu lupta dintre Naruto şi Sasuke, probabil acel Tobi va fi învins, la fel şi Madara, războiul se va sfârşi, dar cine ştie ce se va întâmpla având în vedere că acum a apărut şi Orochimaru.
5.E doar un zvon, Kishimoto nu a dezvăluit nimic despre o posibilă continuare.
Şi eu am citit un interviu recent acordat creatorului, Kishimoto, în care spunea că nu se ştie până când va continua Naruto Shippuden, în schimb spunea că Naruto manga va mai dura aproximativ un an.
http://www.saiyanisland.com/......ises-left/
1. Datorita lui Sasuke!(fără Sasuke anime-ul nu ar mai fi la fel de bun.)
2.Sasuke. Deoarece este rece, original, îşi doreşte putere, are încredere doar în el şi în ura lui.
3. Nu-mi pasă.
5.N-am auzit.
1. Pentru ca poveste este interesanta si nu stii niciodata ce urmeaza sa se intample, este plin de surprize si pentru ca personajele sunt deosebite si interesante.
2. Personajul meu preferat este Itachi Uchiha^^. Pe langa faptul ca este foarte frumos este si un ninja foarte bun si chiar tine foarte mult la fratele lui, plus ca imi place atitudinea lui misterioasa XD.
3. Nu cred ca se va mai intoarce inapoi in sat pentru ca el s-a schimbat foarte mult. Chiar daca si-ar indeplini toate dorintele, presupun ca nu o sa sa mai intoarca.
4. Pai, ori Sasuke si Naruto or sa se lupte pana vor muri amandoi, ori Naruto va deveni Hokage iar Sasuke va deveni un ninja fugar.
5. Nu stiu, am auzit si eu de curand de Akkipuuden, dar presupun ca da, pentru ca se spune ca seria Naruto va mai dura cel putin un an XD
1:Imi place naruto pentru ca e un anime foarte interesant si cu rasturnari de situatie nu sti la ce sa te astepti.
2ersonajul meu preferat e shikamaru, imi place de el pentru ca nu se grabeste gandeste intotdeauna ce va face si este foarte puternic.
3:Eu cred ca sasuke nu se va intoarce in sat.
4:Hmm grea intrebare sunt 2 finaluri posibile in primul 1:Nu se termina naruto de tot si o sa continuie cu akkipuuden 2: aici sunt mai multe a)Naruto ajunge hokage si Hinata ii va fi sotie Sasuke moare impreuna cu toti cei din akatsuki b)Naruto ajunge Hokage, sasuke se intoarce in sat iar cei din akatsuki mor sau sunt capturati iar sakura va fi sotia lui sasuke c)Nu stiu daca exista si varianta asta.
5:Akkipuuden e un zvon doar depinde de Masashi Kishimoto. Fundita?
Îţi respect părerea, dar trebuie să te contrazic sau mai bine să îţi explic. Ştiu că e un anime, deci totul e posibil dar cum îţi explici că Tobi şi Madara, fiind una şi aceaşi persoană cum susţii tu, pot lupta în locuri diferite cu persoane diferite.Adică cum poate un singur suflet să se afle în două corpuri diferite?
Nu stiu ce sa spun...ma cam deruteaza chestia asta cu Akatsuki ...dar nu cred ca tobi si madara sunt unul si acelasi
Uchiha Madara a fost considerat unul dintre cei mai puternici oameni ai clanului uchiha probabil a developat o noua tehnica pentru a se putea afla in 2 locuri dar sa nu uitam ca el a reusit sa convoace rinnegan-ul si poate stapani tehnici ca tehnica celor 6 cai ale dureri deci eu cred ca a dezvoltat o tehnica de multiplicare Cel putin asta e parerea mea.
Un anime care e modificat zilnic, personaje prea ..naşpa.Aceleaşi "end-inguri".
Salut
1.Pentru ca simt o legatura cu serialul il vad de vreo 3-4 ani si parca nu as vrea sa se termine niciodata Mai imi place pentru ca invat multe lucruci pozitive din el, Si mai ales ca (virgula) capteaza atentia din primele episoade vrei sa vezi daca ajunge Naruto Hokage sau nu sau ce dusman mai vrea sa distruga Konoha
2. Minato Namikaze Pentru ca si-a dat viata pentru satul sau si pentru familia s-a si nu a renunat niciodata la vreo provocare Este Idolul si Eroul Meu
3. S-ar putea sa se intoarca pentru ca Dupa terminarea razboiului poate s-ar impaca cu Naruto
4. Nu sunt sigur dar Razboiul se termina Sasuke cum am spus si la punctul 3. ar veni din nou in sat si Naruto este proclamat Rokudaime Hokage pentru munca s-a si se casatoreste cu Hinata ORI Naruto se lupta cu Sasuke si in cele din urma Sasuke este invins si Naruto tot la fel devine Hokage altceva nu stiu ce ar putea fi
5. Nu se stie daca da sau nu Masashi Kishimoto in interviul lui a spus ca nici nu el nu stie daca v-a exista sau nu
Si mai adug un P.s (Sper ca nu te-ai suparat) Tobi ori e Uchiha Kagami ori Shisui dar nu mai ziceti ca e Madara Sau Obito ca imi vine sa mor de nervi in primul rand Obito ii mort (R.I.P OBITO) Intr-un timp si eu credeam ca e Obito dar nu e el iar in al doilea rand Fratilor citi manga-ul macar un capitol daca v-a e lene sa il cititi pe tot si o sa vedeti acolo ca Madara ii viu (practic ii viu). P.p.s Tu ce parere ai cine ar putea fi Tobi?
1.Naruto a fost primul anime pe crae l-am vazut si m-a impresionat tema cuninja si personajele.
2.Cred ca Sakura pentru ca ea lupta sa fie recunoscuta in echipa 7 caci ochii sunt atintiti numai pe Naruto si Sasuke. Dintre baietii imi place Tobi pentru ca nu stiu nimic despre el, a aparut de nicaieri iar la inceput era foarte amuznat.
3. Am citit manga si Itachi i-a zis lui Sasuke anumite lucruri induiosatoare care ar putea face pe oricine sa isi schimbe parerea dar nu ma pronunt. Sasuke e incapataat si nu renunta usor la ce isi propune dar cand va realiza ce oribila e singuratatea cred ca va reveni in Konoha.
4. Nici nu vreau sa ma gan desc cum se va termina Naruto.CNaruto ajunge kage si cred ca se vor forma anumite cupluri.
5.Tot ce e posibil
1.Eu ador nu imi place..Ador animeul naruto shippuden deoarece are mula actiune si mie imi place actiunea.
2. Dintre fete pesonajul meu preferat este Hinata. O fii ea putin timida dar mie imi plac cei timizi si este mereu pe urmele lui naruto si il salveaza la un momnet dar ii spune ca il iubeste(Lupta cu Pain:X)
Si dintre baieti imi place mult de Pain, Stiu ca a distrus satul dar este cel mai tare tip sa zic asa si imi mai place de kiba pentru ca e haios onest(cateodata) enervfant asa ca mine
3.Eu una nu cred pentru ca dupa cum vad si cred ca nu vad numai eu acesta e posedat de razbunare si vrea sa ucida..nui mai pasa nici de Sakura Nici de Naruto Nici de nm.
4. Daca da domnul sa nu se terminte niciodata ar fi super dar daca se temina cred ca sar termina ori cu intoarcerea lui Sasuke(Doamne ajutaaaaa) ori cu Moartea celor 2 personaja(Doamneee feresteeee)
5. Poi deocamdata sunt doar zvonuri deci nu-ti pot spune clar. Daca ar fi naruto Akippuden ar fi tare poate baga si ei ceva..cupluri