| desisdana a întrebat:

Pentru cei ce se uita la anime sau/si citesc manga:ce parere aveti si ce le ziceti celor din jur care se uita cam ciudat la voi pentru ca aveti acest hobby?

Răspuns Câştigător
| Gabica a răspuns:

Multa lume confunda anime-urile cu desenele animate alea stupide de pe minimax, cartoon network...E o mare diferenta intre aceste doua categorii de desene animate. Celor care cred ca anime-urile sunt pentru copii mici le recomand sa vada macar un epizod din orice anime(orice pentru ca toate animeurile sunt tari) si sa il compare cu un epizod din Phineas si Ferb. Iubesc animeurile si nimeni nu ma va face sa nu ma mai uit la ele indiferent...La 80 de ani ma imaginez ori moarta ori in fata PC-uclui uitandu-ma la Naruto, Fairy Tail, Bleach sau alte anime-uri tari care vor aparea pana atunci!happy

3 răspunsuri:
| ɹǝʞoſ a răspuns:

De ce sa ma enervez eu ca lor nu le place? thinking Cunosc foarte persoane care, ca si mine se uita la anime. Bine acum nu ma refer gen Pokemon sau de astea... Ma refer la Bleach si de astea. Deci daca cineva iti zice ca esti prea mare pentru anime ( chiar daca nu e adevarat oh go on pentru ca toti se uita sau se vor uita oh go on sau macar sau uitat) pur si simplu ignora-i sau spune-le asa : " poate voi ziceti ca sunt prea mare pentru anime dar nu este asa copilaria nu e doar pentru copii mici. Sunt multi adulti sau adolescenti care inca mai se comporta ca niste copii ca sa nu piarda ce e mai frumos in viata. Adica copilaria!"

| Unnoticedful a răspuns:

Sunt si au fost mereu oameni care se uitau ciudat la cei carora le plac animeurile si ii judeca gresit. Eu, una, ma uit la animeuri de pe la vreo 8 ani si stiu ca primul meu anime a fost Kiddy Grade. In generala, cand au aflat prietenii mei ca ma mai uit la animeuri (eram la sfarsitul clasei a 7a), m-am enervat ca imi tot ziceau sa ma maturizez, si eu le-am spus sa se uite la cel putin un anime. Cei care au vrut sa se uite (prietenii mei cei mai buni), le-am sugerat naruto. Si chiar le-a placut. Si inca suntem cu totii fascinati de ele. Sfatul meu pentru tine e sa ii lasi in pace pe cei ale caror prejudecati nu le poti schimba. Vorba lui geo: parerea de sine e cea mai importanta. Sper sa-ti fi fost de ajutor.winking

| geo_5857 a răspuns:

Sincer unii sunt rautaciosi cu noi dr ce sa faca si ei mie imi zic:auzi nu crezi ca esti cam mare de copilariile aste nu te mai uita la desene asa de mult! etc si eu le zic:
ca imi place sa ma uit la animeuri si ca lor nu le place asta pot sa zica ce vor si e treaba mea cu ce imi ocup timpul liber i oricum parerea de sine conteaza cel mai mult... sper ca ti-am fost de folos:*

Întrebări similare