1)Episodul 22>a fost cel in care Sasuke se lupta pentru prima oara cu Rock Lee si isi dezvaluie sharingan-ul.Da a luat bataie dar macar a scos la iveala kekei-genkai-ul clanului Uciha.
2)Episodul 30>Episodul in care Sasuke se lupta cu Orochimaru si foloseste "Dragon Flacara Jutsu". Personal mie mi s-a parut unul dintre cele mai tari.
3)Episodul 33>Ep in care Sasuke isi revine si il snopeste pe ala din Satul Sunetului.
4)Episodul 57>asta e cel in care Naruto reuseste sa il convoace pe Gamabunta.Pana si Jiraya a fost impresionat
5)Episoadele 60-62>hey NAruto il bate pe Neji si castiga respectul celor din jur.Mi s-a parut cea mai interesanta lupta.A fost considerat un ratat si a demonstrat ca nu e asa.
6)Ep 66-67>Sasuke vs. Gaara. Uciha isi dezvaluie ultima tehnica invatata Chidori.Si Gaara incepe sa il elibereze pe Shukaku.
7)Episodul 79>Cand Naruto il conviaca pe Gamabunta si se transforma in Vulpea cu Noua Cozi pentru al invinge pe Shukaku.Inca o data Naruto demonstreaza ca merita sa fie hokage.
Cred ca m-am intins destul ar mai fi episoadele cand pleaca Sasuke dar si lupta pe care acesta o are impotriva lui Naruto in Valea sfarsitul.A fost fara cuvinte.
anonim_4396 întreabă:
Shadow82838 întreabă: