1.Death Note- pentru ca este Death Note si imi plac mult anime-urile de genul...
2. Tokyo Ghoul 1+2 -Prea faina ideea anime-ului. Kaneki este prea puternic in al 2-lea sezon, un adevarat ucigas dar care pare sa nu uite adevarata sa origine cu toate ca este un monstru.
3.Atack on Titan-titanii aveau fete un pic cam de satanisti dar merge...actiunea e tare si povestile personajelor pe masura
4. Terror in Tokyo-un anime ce mi-a placut extrem de mult chiar daca finalul lasa de dorit. Tema este una faina...
5.Another-un anime psihologic foarte fain, multe scene cu gore si violence dar per total merita cu varf si indesat cele 4-5 ore pe care le petreci vizionand cele 12 episoade.
6.Toata Seria Fate (Fate Stay Unlimited, Fate Zero etc.)- Mi-a placut mult ideea de a invia spiritele legendare pentru a lupta alaturi de tine intr-un razboi de magicieni pentru a castiga o dorinta. E fain, mi-au placut mai ales reprezentarile eroilor legendari.
7.Civilization Blaster/Zetsuen No Tempest-un anime fain cu magie si cu o poveste imensa ce se ascunde in spatele fiecarui personaj.
8. Akame ga Kill-animatii bune,actiune, comedie, romance, drama, tot ce vrei intr-un singur anime. Adevarat, este un pic trist dar merita vizionat. Are doar 24 de episoade...nu e mare.
9.SAO - Am vazut si mai bune dar am vazut si mai rele. In general mi-au placut episoadele doar ca mi se pare ca au fost cam multe doar asa, de umplutura. L-am pus pe acest loc datorita episoadelor de la inceputul primului sezon si celor din Gun Gale Online din sezonul 2-acestea mi-au placut mult de tot.
10. Mirai Nikki- cine nu ar vrea o prietena ca si Yuno...
1 Code Geass. a fost cel mai bun anime pe care l-am vazut vreodata(de specificat faptul ca nu ma uit la anime-uri pentru superputeri si actiune, ci pentru poveste si concluzia).Au fost doua momente care m-au marcat, nu-ti dau spoiler.
2 Kurozuka. Tema anime-ului asta este timpul. Timpul care daca te depaseste, nu-l mai poti ajunge din urma niciodata.
3.Attack on titan...mi-a placut conceptul.
4.Naruto...cu toate ca l-au "labagit" atatia ani conceptul de prietenie dintre protagonisti a fost interesant.Prietenia adevarata nu se sfarseste niciodata.
5.One piece.eram mititel cand l-am vazut si mi-au dat lacrimile cand a murit fratele lui Luffy ca sa-l salveze.
mi-e lene sa mai scriu
1. Fairy Tail; inainte de a-l viziona, vazusem Kaichou wa maid-sama, si am spus ca niciun anime nu-l va putea detrona. Ei bine, dupa ce am urmarit Fairy, mi-am schimbat parerea. Absolut totul imi place. Iubesc ideea, personajele, faptul ca se bazeaza mult pe prietenie si vointa de a nu renunta. Comedia care nu lipseste din niciun episod si situatiile prin care trec.
2. Chiar daca nu e primul pe lista mea, a ramas pe locul doi. Kaichou wa maid-sama, mi-au placut personajele principale, ideea cu servitoarea, comedia care nici de aici nu lipseste si momentele jenante prin care trece Misaki cu Usui.
3. Another; a fost foarte interesant. Mai ales cum toti o tratau pe fata ca si cum nu exista, ''blestemul'', si mai ales ideea anime-ului in sine. Desi a fost am sangeros, mie mi-a placut.
4. Akatsuki no yona; e nou si abia aparut. Insa frumusetea personajelor, conceptul cu printesa rasfatata care ajunge sa se lupte pentru propria-i viata, devotamentul lui Hak si grafica m-au convins sa il adaug in lista de favorite.
5. One piece; Luffy e un motiv destul de bun. Imi place mult personajul, care se aseamana cu Natsu din Fairy Tail si Naruto, adica amuzant, dar puternic. E singurul anime pe care sa-l fi intalnit si sa fi avut ca tema, piratii sau vreo comoara lasata de unul. Si celelalte personaje imi plac de asemenea.
6. Kamisama Hajimemashita; Imi place mult relatia dintre Tomoe si Nanami, sunt foarte amuzanti. Faza cu zeita Pamantului si servitorul vulpe e interesanta. Momentele prin care trec, sentimentele care apar cu timpul, cat si comedia ii ofera un loc in top.
7. Sword art Online; Nu are cum sa nu-ti placa. Dar desi mi-a placut, il pun pe locul 7 pentru ca, dupa parerea mea, au fost altele mai bune, inaintea lui.
8. Death Note; desi il pusesem mai sus initial, nu mi-a placut cand a murit L. El dadea farmec anime-ului. Avea o inteligenta si un fel de a-l prinde pe Light, care mi-au placut. Si anime-ul imi place, e foarte bun, dar pentru mine, de la moartea lui L, a scazut.
9. Clannad; pentru ca mi-a placut, chiar daca a fost trist. Pe la sezonul 1 ma cam plictisea, dar de la sezonul 2, mi-a mai captat atentia.
10. Lovely Complex. De ce? Pentru ca e foarte amuzant, atat ideea cu inaltimea personajelor si caracterele lor, cat si faptul ca mai intai ea il place, el o refuza, apoi el o place si tot asa.
Acestea ar fi in top 10 pentru mine, dar cu toate astea, sunt multe anime-uri care mi-au placut. Am extras doar cateva din ele. La tine care ar fi topul?
La mine.
Locul 1 - Tokyo ghoul, din primul episod (sezonul 1) m-a atras, deci primele 15 minute au fost suficente pentru a urmării restul 11 episoade şi sezonul 2. Acum aştept 3-ul, vreau ca Touka să-l sărute pe Kaneky .
Locul 2 - Akatsuki Foarte fain n-am ce să spun despre el.
Locul 3 - Death Note, îmi place cum îi omoară pe ăia cu carnetul lui magic .
Numai spun Argument.
Locul 4 - One Piece
Locul 5 - Hellsing
Locul 6 - Atack on Titan
Locul 7 - Code Geass
Locul 8 - Naruto, l-au lăbăgit prea mult cu atâtea episoade dar îmi place că lucrează în echipă şi în mare parte este vorba de prietenie. înţelegi tu.
Locul 9 - N-am un loc 9
Locul 10 - N-am un loc 10
Si eu astept sarutul ala din Tokyo Ghoul.
Awwrr. bă când am văzut cât de prost e Kaneki, adică în episodul 1 sezonul 2 parcă, când aia fugea după el şi el îşi vedea de drum , eu în locul lui mă întorceam şi o luam pe sculă
Sunt vai de ei cu totii... In sezonul 1 el era ala care o urmarea pe Touka si aleia nu ii pasa...sezonul 2 este invers, ce pot sa spun? Ce sa faca daca anime-ul a fost realizat de un asexual?
Când crezi că apare Sezonul 3? Eu zic că în toamna anului 2015, tu?
În sezonul 3 dacă se termină şi ăla şi ei nu s-au pupat?
Îs proşti dacă nu se pupă.
Se zice ca o sa apara pe la sfarsitul lui august dar tinand cont ca suntem in Romania cred ca o sa-l vedem prin noiembrie asa... daca nu chiar decembrie.
Daca nu se saruta si nu raman impreuna atunci din partea mea au voie sa moara amandoi caci nu ma mai intereseaza.Decat sa-i vad asa cu alt sfarsit ca la sezonul 2 mai bine ii las sa moara
Da,cu kaneki + Touka împreună, Anime-ul are cel mai mare farmec
fifilini întreabă:
Rukimika1290 întreabă:
Shadow82838 întreabă: