| JuviaChan a întrebat:

Poate a imi spuna cineva cum sa-mi gasesc prieteni carora le plac animeurile si carora le.ar placea sa faca cosplayuri.Eu sunt intr.o scoala mica si nu am 5000 de priereni dar oricum si acei putini prieteni sau orice perosana de acolo cred ca animeurile sunt stupide si ca, cosplayurile sunt si mai stupide.

Răspuns Câştigător
| Yumiii a răspuns:

Ador animeurile! :3 Inclusiv manga ♥_♥
Ca orice otaku care se respecta. xD
Da-mi id-ul sau facebook-ul tau. :3

| JuviaChan explică (pentru Yumiii):

Id: darkghost202@yahoo.com

6 răspunsuri:
| Miauti a răspuns:

Fiecare cu paprerea lui... ii cam greu sa gasesti aceeasi pers care sa-i placa ce iti place tie.

Singurul sfat e sa ramai la hobbyul tau, daca te accepta ca prieten(a) e bine, daca nu e treba ei(lui)

| ayosmdk a răspuns:

Nici eu nu am niciun prieten caruia sa ii placa animeurile. Toti cred ca e plicisitor. Am foarte multi prieteni ( toata scoala ) dar niciunul nu e un otaku

| Blackyuu a răspuns:

Nu gasesti multe persoane care sunt fanii. Eu as zice sa cauti pe chat-urile de pe site-urile cu anime-uri acolo poate este cineva care sta in oras cu tine si va intalniti. happy

| mamaFluture a răspuns:

Da-mi facebook-ul tau vorbesc eu cu tine si poate chiar ne intalnim la un cosplay laughing.

| Lazar_Karina_1992 a răspuns:

Cunosc genul de persoane de care vorbesc. eh, fiecare cu gusturile lui. asa cum unora li se par stupide cosplayurile, asa altora (mie) li se par stupide tigarile, imbracamintea stil sa nu spun ce de unde si alte de-astea. problema e ca a cam disparut moda anime, implicit cosplay, de pe la noi. majoritatea care au prins curentul au crescut, sunt ocupati cu iubiti, cu scoala (nu prea cred dar ma rog) sau cine stie cu ce alte activitati.tu insa sa nu renunti la pasiune. inca mai exista fani si numarul de persoane de la festivaluri o demonstreaza.
apropo, si eu sunt interesata de cosplay. vrea careva o colaborare ceva pentru nijikon?