Fata desteapta baiat prost=dragoste
fata proasta baiat destept=sex
fata desteapta baiat prost=casatorie
fata proasta baiat prost=bebe
Un caine merge prin desert si spune: Daca nu gasesc un pom, fac pe mine!
CEA MAI TARE FAZA! 6 adevaruri in viata : 1) nu poti sa iti atingi toti dintii cu limba. 2) toti idiotii incearca dupa ce citesc asta. 3) primul adevar e o minciuna. 4) zambesti acum pentru ca esti un idiot. 5) vei trimite mai departe unui alt idiot. 6) inca mai ai un zambet pe fata.
2 tipi se roaga la D`zeu.
Doamne Dumnezeule, ajuta-ma cu 1.000.000 de dolari, sa scap de faliment, sa imi refac afacerea fa ceva Doamne
-Doamne Dumnezeule, ajuta-ma cu 10 dolari, sa am ce da azi la copilasi si poate maine imi gasesc ceva de lucru, fa ceva Doamne!
Primul se duce la al doilea:
-Ma, ia de aici 10 dolari si lasa-l pe Dumnezeu sa se concentreze!
Autobuzul pleaca din statie, dupa el alerga o doamna si striga: Oameni buni, opriti va rog autobuzul! Intarzii la lucru! Pasagerii il roaga pe sofer sa opreasca. Doamna se urca si spune bucuroasa:
- UFFFFF Multumesc! Am reusit! Biletele la control va rog!
Daca te insori la 20 ani ia-ti o unguroaica, face asta sex de te sparge!
Daca te insori la 30 ani, ia-ti o nemtoaica - Asta iti educa bine copii!
Daca te insori la 40 ani ia-ti o englezoaica asta este o lady, nu te face de ras!
Daca te insori la 50 ani ia-ti o americanca, este o persoana agreabila in calatorii!
Daca te insori dupa 60 ani, ia-ti o romanca face asta niste parastasuri si niste colive!
dai fundita ca pariez ca ai ras!
Invatatorul scrie pe tabla urmatoarea impartire: 2:2 si-l intreaba pe
Ionescu ce semnificatie are.
-Scor egal! raspunde elevul
Hai sa.ti spun cum sa faci cand vrei sa agati un tip si nu sti cum.
De fiecare data cand il vezi, ii spui:
Buna, Cristi/David/Andrei. Orice nume, in afara de numele sau real.
Ok. Si acum o sa te. ntrebi de ce.
Pai...
Daca repeti faza de mai multe ori, intr.un final, normal ca tipu' va veni la tine si iti va spune ca el nu este. "Cutarescu" Iar tu atunci iti vei cere scuze amabil si ii vei spune ca l.ai confundat cu un fost iubit, care ti.a frant inima. Iar el atunci bineinteles ca va fi curios si te va intreba cum arata, cum se purta cu tine. Si tot felul' de chestii d.astea. Si poate cine stie. Va iesii ceva intr.un final .
MentossBaiTata@ e foarte adevarat ce zici tu acolo, dar nefolositor in cazul meu! merci pentru efort