Ok,omul mai greșește...voi ați aduce și rugul pentru că ea a greșit o amărâtă de tâmpenie de link.Nu vreau să am de-a face cu astfel de oameni, cine știe cum reacționați dacă greșesc o literă dintr-un cuvânt sau o cratimă...:-s
Haters gonna hate.
@NoChanceForUs Asta nu e greseala. Daca posta un link gresit, care nu ducea la comic, aia era greseala. Asta e necunostinta de cauza.
FluffFluff mai copilaso schimbati numele si poza doamne cica sa-i intram in C. (pun pariu ca a pus fata asta )
Nu te supara ca iti zic.Ia-o cat mai frumos posibil.Cum vrei noi sa iti intram in C?
Doamneee...ce proastaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!*mortii masii de majuscule**mortii masii masii massii*dpa 5 ore*masii masii*gata? Nui gata! T_T(plang de prostia tha*!
Vaco, tu daca scrii asta in browser iti apare comicu? treci si tu pe la orele de info, sau macar nu mai folosi calculatorul pentru mess si p0rn
Nu vrei sa-l urci pe http://imageshack.us/ si sa ne dai link, ca sa-l putem vedea si noi?:)
Nu sunt dura.EU una doar rad de prostia ta! Nu vrei mai bine sa ne dai un link?
BA incultilor ce aveti cu ea daca nu stia sa urce comicul pe imageshack.us voi trebuie sa o injurati ca niste destpeti @awesometron bine zici ce cretini mi-e mila de voi
Mersi pentru cei care ma apara, si asta chiar a fost o gresealavoi repede dati cu gura. Daca am gresit putin voi gata, ca tonti
Shadow82838 întreabă: