| FluffFluff a întrebat:

Primul meu comic:

C:\Documents and Settings\acasa\My Documents\My Pictures\untitled.bmp

Nu fiti duri!

23 răspunsuri:
| NoChanceForUs a răspuns:

Ok,omul mai greșește...voi ați aduce și rugul pentru că ea a greșit o amărâtă de tâmpenie de link.Nu vreau să am de-a face cu astfel de oameni, cine știe cum reacționați dacă greșesc o literă dintr-un cuvânt sau o cratimă...:-s
Haters gonna hate.

| Kanghu a răspuns:

My god, prostia chiar ca n-are limite acum.

| Kanghu a răspuns:

@NoChanceForUs Asta nu e greseala. Daca posta un link gresit, care nu ducea la comic, aia era greseala. Asta e necunostinta de cauza.

| FiveCuPepeneRosu a răspuns:

Unde e

| YoYoLicious a răspuns:

Bah, ce rautaciosi, balaughing)

| P0pCorN a răspuns:

Doamne ma copilo vrei sa fac pe mine de ras? Uppss, prea tarziurolling on the floor

| P0pCorN a răspuns:

FluffFluff mai copilaso schimbati numele si poza doamne cica sa-i intram in C.rolling on the floor (pun pariu ca a pus fata asta puppy dog eyes)

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| CoffeeTIME a răspuns:

Primul comic fantoma : WoW genial in curand vor aparea si cele Vampir?

| TrixLove a răspuns:

Adica noi trebuie sa intram acolo? PLease...tell me how. Stupido, cum?

| robinho17 a răspuns:

Ce prosta estilaughing

| Jazzooohs a răspuns:

Tu eşti bătută în cap, nu?
Sau ăsta e comicul? straight face

| BiuLR a răspuns:

Nu te supara ca iti zic.Ia-o cat mai frumos posibil.Cum vrei noi sa iti intram in C?

| Radieră a răspuns:

Doamneee...ce proastaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!*mortii masii de majuscule**mortii masii masii massii*dpa 5 ore*masii masii*gata? Nui gata! T_T(plang de prostia tha*!

| change12 a răspuns:

Vaco, tu daca scrii asta in browser iti apare comicu? treci si tu pe la orele de info, sau macar nu mai folosi calculatorul pentru mess si p0rn

| monstrulet a răspuns:

Nu vrei sa-l urci pe http://imageshack.us/ si sa ne dai link, ca sa-l putem vedea si noi?:)

| kiky278 a răspuns:

Nu sunt dura.EU una doar rad de prostia ta! Nu vrei mai bine sa ne dai un link?

| DSGline a răspuns:

BA incultilor ce aveti cu ea daca nu stia sa urce comicul pe imageshack.us voi trebuie sa o injurati ca niste destpeti @awesometron bine zici straight face ce cretini mi-e mila de voi straight face

| Izzy_6579 a răspuns:

Bai plozi tampitiiiii bai copileeee pune-l dracu pe imgur!

| awesometron a răspuns:

Ba tampitilor ma pis pe voi aia care o injura!

| razvanbuza2 a răspuns:

E sti proasta unde e e in curu lu mata

| FluffFluff explică:

Mersi pentru cei care ma apara, si asta chiar a fost o gresealasadvoi repede dati cu gura. Daca am gresit putin voi gata, ca tontiwinking