| 20cmREC a întrebat:

PT CEI CARE SE PRIND SI PT CEI CARE NU SE PLICTISESC REPEDE "stii bancul?" : Totul incepe cu Vasile portarul unei fabrici de pe timpul lui nea Nicu(Ceausescu). fabrica trecea printr-o criza economica asa ca responsabili trebuia sa renunte la cineva din fabrica sa reduca cheltuielile, pe cine sa dea afara pe cine? inginerii? nu pentru ca nu se putea fara ei.mucitorii? nu pentru ca nu mai era productie fara ei. directorii? nici atat.cine a ramas? nea Vasile portarulsickNea Vasile nu avem ce face pe aici pe dincolo trebuie sa te dam afara, deci maine va fi ultima zi a ta de munca. A doua zi ce sa vezi nea Nicu Ceausescu in vizita la fabrica sa vada cum merge productia, face vreo doua ture pana da de portarul Vasile cand: - Oooo iaso nea Vasile care mai e treaba tovarase, pe aici muncesti, etc. Dupa vizita, directorul la nea Vasile: -Cum bre matà il cun pe nea Nicu Ceausescu. tongueài cum sa nu il cun am fost prieteni o viata...bvo nea Vasile ai mai castigat 1 saptamana de munca. Dupa o saptamana, ce sa vezi Elena Ceausescu in vizita la fabrica, aceiasi poveste il vede pe Vasile: - Ce faci vasilica mai tii minte cand eram noi mai tineri, dupa gluga de coceni alea alea, cand ne fugarea Nicu pe amun2?worriedigur Elena cum as putea sa uit.imediat dupa vizita. directorul uimit la nea Vasile: - Pai cum bre o cunosti si pe Elena Ceausescu?, la care nea Vasile face: - sigur ca da daca ma crezi eu il cunosc si pe PAPA de la Roma. directorul: -nu te cred nici mort. la care nea Vasile: -Uite maine vino la Vaticani in fata catedralei si o sa ma vezi ca fac cu mana de la balcon langa Papa. Dir. zis si facut, pleaca la Vaticani ajunge in fata catedralei cand de o data vede la balcon 2 persoane facand din mana, la care intreaba unul din multimea de calugari care il inconjoara: -ma scuzati stiti cumva care e PAPA de acolo de la balcon? La care calugarul face:BAI... Papa nu stiu care e, dar ala din dreapta sigurrrr e nea VASILE.

Răspuns Câştigător
| dany3la a răspuns:

Da am citit si am inteleslaughing

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

Si tu vrei sa citesc atat>?

| EllyFMS a răspuns:

*dupa ce isi pierde 5 minute din viata*

Nu am inteles absolut nimic.E o porcarie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am citit pana la "stii bancul". Pe viitor, incearca sa il faci mai atractiv, mai usor de citit si pune alineate.
Bafta.

| Ruxiire a răspuns:

Nu prea am inteles big grin

| 20cmREC explică:

Ms,sorry pentru plictiseala...dar nu miau permis regurile site-ului sa pun multe alineaturi sau puncte de suspensie, apoi, daca il scurtam devenea mai plictisitor.ms de raspunsuriwinking

Întrebări similare