anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pustiul inplineste 18ani si isi roaga tatal sa nu-l bata cand va ajunge beat seara acasa.
Se trezesta a doua zi proaspatul major cu dureri, cu vanatai, schiop de un picior si isi apostrofeaza tatal:
-Tata doar te-am rugat sa nu ma bati daca ajung beat acasa. tatal:
-Bine fiule, nu m-am suparat cand ai venit beat, nu m-am suparat cand ai facut-o curva pe maicata, homosexual pe mine, dar cand te-ai c... t pe masa, ai infipt scobitori in el, si ai spus ca de maine ariciul sta cu noi in casa nu am mai rezistat.

Voi ce bancuri fainute mai >stiti?:

3 răspunsuri:
| sairunfhrx a răspuns:

O mama isi dojeneste fiul:
- Aha, deci in Spania nu vrei sa te duci, in Italia nu vrei sa te duci, fotbal nu stii sa joci, manele nu vrei sa canti.Bine ma, atunci da la facultate... sa ajungem de rasul blocului!

| sairunfhrx a răspuns:

Un rrom beat "mergea" incetisor spre casa. In drumul lui da de un baietel care se juca prin curte. Tiganul il intreaba :
- Noroc verigule. Nu ai pe-acasa niste zeama de varza, manca-ti-as?
- Ba da, avem. Cum sa nu? Va aduc imediat.
Copilu ii aduce un ulcior cu zeama de varza tiganului. Acesta soarbe insetat din cana si il intreaba pe baietas :
- E bun ma. Mai ai? (tiganu' tot rrom)
- Da, mai avem un butoi plin. Noi nu mancam varza din butoi ca au intrat niste sobolani in el si... de asta.
Tiganul scuipa si, nervos da cu ulcioru de pamant.
La care copilu :
- Vai maa. Ai spart canita in care se c*ca Gheorghita!

| sairunfhrx a răspuns:

O babuta intra intr-un restaurant si intreaba cu glas tremurat :
- Maica, serviti stafide?
La care ospatarul, ganditor :
- Doamna... noi servim pe oricine.

Î: Cum îţi dai (definitiv) seama că eşti obez?
R: Stai pe plajă, la soare, vin tipii de la GreenPeace şi încearcă să te tragă înapoi în mare...