| BeautyDream12 a întrebat:

Radio 21:Vreauu raspunss.
Unde dispare mancarimea dupa ce te scarpinilaughing?
Va rog mult un raspunss:d:d?
K eu m-am tot gandit si nu am gasit raspunsull:d
Funditsaaaa:d:d

15 răspunsuri:
| EvangelineDS a răspuns:

Jet de la comics. cu cine ai facut limba romana, cu doamna de servici?!

| costellodonatz a răspuns (pentru EvangelineDS):

Tu esti mai varza decat cea care a postat mesajulrolling on the floor se scrie si se spune ''serviciu'', nu servici. lesinatule!

| EvangelineDS a răspuns (pentru costellodonatz):

De unde sti tu ca eu sunt baiat?! oricum tu ramai mai lesinat ca mine

DINGGGG! iar ai gresitrolling on the floor) pune mana pe o carte, invata sa scrii, apoi stam de vorba. salut

Si unde am mai gresit de data asta?! oricum iti urez un paste fericit si sper sa ai parte de o moarte lenta si dureroasa.

Tampitule, fac un efort si-ti raspund ce ai gresit. Corect din punct de vedere gramatical, nu din punct de vedere preistoriceste (asta e un cuvant inventat de mine, asa ca daca vrei sa-l folosesti, va trebui sa-mi ceri voie!), asa cum faci tu, se scrie de unde stii tu, exact, vezi bine 2i, boule. nu un singur i. Fa efortul si nu ma mai deranja, voi aprecia.

Nu mai bine iti tai cablul de la net sa il scapi de tampiti ca tine? happy totusi ti-am mai spus nu sunt baiat

(Daca spui ca esti fata, trece, te rog frumos, toate jignirile la genul feminin) Nu mai bine mi-l tai tu? ti-as fi recunoscatoare.

Jet oceanic retard mintal.

| CriminalăÎnSerie a răspuns:

La rapunzel in buric.

| ViVi99 a răspuns:

Pai nu se stie, ea dispare pur si simplu. Probabil ca dispare in piele... Dumnezeu stielaughing

| Andreea069 a răspuns:

Pai mancarimea apare din cauza unor acarieni de pe piele...si eu cred ca atunci cand te scarpini dai acarienii aia jos de pe piele...deci intr'un fel mancarimea se duce jos laughing)

| TheLegends a răspuns:

Dispare in piele si carnea i face loc si cu timpu mancarimea se va opri dar carneai face loc in caldura si gata din cauza calduri se duce.

| RilaIepur a răspuns:

Ea doar se dezactiveaza.

| SimonaGiorgi a răspuns:

In creier!

Întrebări similare