| Smile19 a întrebat:

Recent, m-am certat cu cea mai buna prietena a mea dintr-o prostie pe care eu am creeat-o, dar din care si ea are vina.Am intrebat-o daca vrea sa stea cu mine in banca in anul ce va urma, dar ea a spus ca nu, deoarece sta cu altcineva. A fost o cearta urata din cauza ca ea mi-am promis mie inainte ca va sta cu mine in banca...laughing stiu suna cam ciudat dar ar trebui sa ma gandesc la ea daca ma injura prin statusuri si ma trata chiar si inainte sa ne certam cu indiferenta sau trebuie sa uit de ea? Va rog ajutati-ma sad dau FUNDA >::X

Răspuns Câştigător
| TrixLove a răspuns:

Nu erati cele mai bune prietene daca te trata asa de urat. Cred ca cel mai bine este ori sa vb cu ea, ori sa iti faci alta prietena care sa-ti fie egala. pentru ca intr-o prietenie nu exista lideri si subbordonati. Tu ii erai ei subordonata, deci nu se numea prietenie. Mai bine las-o cu ale ei. E mai dificila. big hug Bafta!

1 răspuns:
| ღChloeeღ a răspuns:

Uita de ea. Cine e prieten adevarat uita astfel de nimicuri... Incearca sa vorbesti cu ea sa lamuresti situatia. Poate te asculta. daca nu uit-o.