| Ciocan_Vali_1993 a întrebat:

Sal,dau funda celui ce imi inventeaza cele mai tari jutsuuri si tehnici naruto care tin de vant sau electricitate.Succes!

Răspuns Câştigător
| NaRuToSkUmPiK a răspuns:

Fii atent sunt inventate de mine si semnele care sunt in naruto:
1.Semnul maimuta+dragon+cal+pasare=sphere of lightning: din maini se fac doua sfere apoi le unesti si evapora orice;
2. Mistret+soarece+caine+iepure+sarpe=cage dead: dintr-o data adversarul este imobilizat de la picioare apoi de la maini apoi este inconjurat de o cusca inchisa impenetrabila care il lasa fara oxigen pe anversar
3. Ultima trebuie sa fie foarte tare :taur+tigru+berbec+dragon+pasare=electric body:corpul devine electric si se mareste considerabil daca atingi pe cineva acela va incepe sa tremure sa se faca de culoarea albastra si apoi pe gura ii va iesi toata chakra transferando celui ce foloseste aceasta tehnica. Daca ti-a placut fundita big grin

7 răspunsuri:
| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns:

Asta este o intrebare?

| Victor7boy a răspuns:

Salut.Eu o sa iti creez un jutsu de vant.Se numeste Tsikiri.Il prinde pe adversar intr-un genjutsu, in timp ce atunci cand el e prins in genjutsu apare o fantoma (cum vrei tu sa fie fantoma) si se baga in sufletul adversarului, distrugand particica cu particica din corpul acestuia.
Sper ca te-am ajutat. Funda?

| NaRuToSkUmPiK a răspuns (pentru Victor7boy):

Cum e jutsu daca il prinde in genjutsu rolling on the floor

| Victor7boy a răspuns (pentru NaRuToSkUmPiK):

Citeste mai bine.Am zis ca il prinde intr-un genjutsu, IN TIMP CE O FANTOMA VINE Si II IA SPIRITUL, nu ca il prinde in genjutsu si vine si fantoma tot in genjutsu...

| Ciocan_Vali_1993 explică:

Tu,victor7boy,tehnica e buna dar ce pret are? Cred ca moartea, nu?

| Victor7boy a răspuns (pentru Ciocan_Vali_1993):

Nu chiar, deoarece fantoma este invocata, ca si cum ai invocao pe gamabunta sau pe cine oi vrea tu.Mie tehnica imi place mult.Dar eu te-as sfatui sa ramana fantoma, nu vreo broasca sau altceva.

| NaRuToSkUmPiK a răspuns (pentru Victor7boy):

E tare tehnic ada eu am luat funda happy

Întrebări similare