| BazyRazwy a întrebat:

Imi puteti spune cum ar arata maibine omul pe care vreau sal introduc in manga mea 1 http://kusanagi91.deviantart.com/......-104834404 sau 2 http://kusanagi91.deviantart.com/......-118971599 oricum a doua i dintr-o secventa de lupta va rog spuneti-mi

11 răspunsuri:
| MalleusMaleficarum a răspuns:

Nu mai copia personajele din Final Fantasy sau Devil May Cry. Dacă vrei să "le introduci în manga ta", atunci fă-ţi singur un design al personajelor, nu copia ideea altcuiva, e pur şi simplu incorect faţă de persoana sau persoanele care şi-au zbătut creierele pentru a găsi design-ul respectiv.

| roxkiss a răspuns (pentru MalleusMaleficarum):

Salut, da de ce nu are voie?, ei, cei care eu creat crezi ca nu sau inspirat de undeva ))) si in plus nu cred ca BazyRazwy va publica manga, o face pentru sine asa ca are dreptul sa deseneye personajele, eu am incercat sa fac asa singura personaje, si e detul de greu, ba proportiile nu sunt cum trebuie, ba parul nu e asa... si in plus poate la el va in atfel personajul cu o alta culoare la ochi si la par sai ii va adauga ceva, si va schimba ceva..BazyRazwy iti propn sa schimb unele lucruri si tot va fi f bine))) si inca ceva bravo ca l-eai desenat singur, la mine nu mereu se primeste )))

| MalleusMaleficarum a răspuns (pentru roxkiss):

Nu e problema de publicare, i-am dat un sfat aproape prieteneşte; e logic că-i mai uşor să te uiţi la un personaj şi să-l copiezi şi să-i schimbi diverse ici pe colo, decât să desenezi tu singur unul din imaginaţie.
Însă desenând singur progresezi mai uşor, mai rapid, vezi ce e greşit şi încerci să te axezi pe problemă ca s-o rezolvi. Şi simţi că desenezi tu, te simţi talentat, faţă de atunci când copiezi şi eşti nesigur pe tine, întrebându-te "Măi, eu ştiu să desenez sau nu? Dacă nu am nici un personaj în faţa ochilor, ci doar un creion şi o foaie, sunt în stare de a desena un personaj la fel de bun?" ş.a.m.d.

| roxkiss a răspuns (pentru MalleusMaleficarum):

Ok, am inteles, pai ai dreptate intr-adevar ))

| BazyRazwy explică (pentru roxkiss):

Aveti dreptate amandoi sida Malleus stiu ca am gresit da are dreprtate si ruxyc i voy schimba unele lucruri nu le las asa ar fi ceva ingrozitor sa copiez niste oameni celebri numa pentru o manga care nici macar no postez pe net oricum apreciez ca mi-ati dat sfaturi si le voi lua in considerare sa nu mai fac alta data si daca fac o sa schimb culorile la haine si ochi etc. si mersi inca odata pentru. tot P.S. Daca iese faina manga poate o postez ma mai gandesc oricumsuntei de treaba

| roxkiss a răspuns (pentru BazyRazwy):

Ok, bravo! eu ieri seara am desenat singura personajul principal al romanului meu fara a ma uita pe net, doar cu desenul precedent in fata, si sunt asa de mindra de mine, caci uneori unele lucruri nu imi eseau si le lasam balta, nu am rabdare sa le fac, sa ma joc cu ele... cred ca ma intelegi ))

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns (pentru roxkiss):

Deci Malleus chiar are dreptate, m-am certat si eu cu el, dar dintr-o cauza foarte idioata. Chiar are dreptate, mi se pare foarte adevarat ce spune el si pentru asta voi face si eu un desen cu personajul meu principal din manga mea Without Limit.

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns (pentru MalleusMaleficarum):

Malleus scuze pentru cearta aia de atunci dar chiar ai dreptate, sper ca o sa iti placa personajele pe care le voi face.

| roxkiss a răspuns:

Tu ai desenat? e tare super amindoua, dar eu votez pentru 22222222222222222222222 e tare super! mai tare imi place )))

| BazyRazwy explică (pentru roxkiss):

Da eu le-am desenat pe amandoua mi-a luat sa le fac aproximativ o ora sau doua

| SilverGirl a răspuns:

Foarte super ^^Amindoua sunt misto, dar al doilea imi place mai mult ^^
Ma bucur ca am mai gasit pe cineva de pe Deviantart ^^