Acolo spune : "Primul numar al revistei OTAKU USA va fi disponibil in unitatile Inmedio in jurul datei de 19 decembrie a.c. si va fi editia din ianuarie 2014. "
Deci au aparut deja dar din cate stiu eu unitatile Inmedio se gasesc in carrefour si kaufland. Sper ca te-am ajutat
Trebuiau sa se stranga 1500 de semnaturi s-au strans 1634 deci a fost aprobata. Primul numar al revistei OTAKU USA va fi disponibil in unitatile Inmedio in jurul datei de 19 decembrie a.c. si va fi editia din ianuarie 2014. O poti gasi acolo.
Buna
Pe 13 decembrie am livrat in magazinele Inmedio editia de ianuarie - februarie a revistei Otaku.
Toate informatiile despre aceasta publicatie le poti gasi pe site-ul Inmedio, aici: http://inmedio.ro/categorii/hobby-uri/766-otaku-usa-magazine-sua
Pentru a fi la curent cu noile aparitii ale revistelor tale favorite, tot ce trebuie sa faci este sa accesezi site-ul nostru, www.inmedio.ro, sa iti faci cont, sa accesezi paginile publicatiilor si:
1. sa te abonezi la alerte pentru ele (astfel te vom anunta pe mail de fiecare data cand apare editii noi ale acestora)
2. sa iti rezervi apoi revistele dorite in magazinul Inmedio preferat (astfel, vom pastra cate o copie a lor pana in momentul in care vizitezi magazinul)
O zi frumoasa iti dorim
Shadow82838 întreabă: