| dydytza a întrebat:

Sall! Stiu ca suna cam stupid dar mi-e frica sa ma dau cu sania. Ce pot sa fac sa nu imi mai fie frica. Help me!

10 răspunsuri:
| Anonimul3315 a răspuns:

Asculta de inteleg nu ca mi-e frica de sanie dar si eu canva faceam candva in continu ziceai cas cel mai curajos din cei care faceau asta saream de pe trambulina intr-o piscina de 4 metri si cand am vrut s-o fac cam a 40 a oara pur is simplu am impietrit timp de 2 minute dar acum iti voi spune cum sa te descurci cu sania incearca doar o data si vei vedea ca nue greu deloc eu am cazut de 10 ori de pe sanie si n-am patit nimic o data am cazut chiar pe gheata si nu m-a durut nu trebuie sa-ti fie teama sau incearca sa stai cu cineva pe o sanie mai mare sper ste ajute

| AlysukaAlysuka a răspuns:

Noi nu te putem ajuta, doar tu poti sa faci ceva.Adica sa te sui pe sanie si sa-ti dai drumul, a doua oara o sa fie mai bine.Ai sa vezi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune-ti casca

| uN23 a răspuns:

Roaga pe cineva sa se dea cu tine, poate iti va fi mai usor.

| kriss_3477 a răspuns:

Ai putea sa te legi la ochi daca sunteti doi la sanie sau sa incerci macar odata dar undeva unde nu iti este frica.

| Bogdy14 a răspuns:

Pai daca iti este frica sa te dai cu sania mai intai incearca sa te dai cu ciolofanul(colofanul este o folie de plastic sau un sac alunecos) si daca te dai de 3 4 5 6 ori cu ciolofanul o sa vezi ca o sa vrei sa te dai si cu saniwinkingIncearca, nu ai nimic de pierdut.

| Pufi1999 a răspuns (pentru Bogdy14):

Omule nu e ciolofan sau colofan! E CELOFAN!

| Kazimir a răspuns (pentru Pufi1999):

E de fapt cioflofan sau ciflofan happy
Acu încearcă să le pronunți.

| Pufi1999 a răspuns (pentru Kazimir):

Uite ca pot :
cioflofan
ciflofan

sunt desteapta

| Ghinion a răspuns:

Este destul de usor.Cred ca vei reusi daca vei incerca sa lasi frica deoparte.Incearca doar sa iti faci curaj. Leaga-te de sanie daca, crezi ca vei cadea si imbracate bine. Funda?big grin