Asculta de inteleg nu ca mi-e frica de sanie dar si eu canva faceam candva in continu ziceai cas cel mai curajos din cei care faceau asta saream de pe trambulina intr-o piscina de 4 metri si cand am vrut s-o fac cam a 40 a oara pur is simplu am impietrit timp de 2 minute dar acum iti voi spune cum sa te descurci cu sania incearca doar o data si vei vedea ca nue greu deloc eu am cazut de 10 ori de pe sanie si n-am patit nimic o data am cazut chiar pe gheata si nu m-a durut nu trebuie sa-ti fie teama sau incearca sa stai cu cineva pe o sanie mai mare sper ste ajute
Noi nu te putem ajuta, doar tu poti sa faci ceva.Adica sa te sui pe sanie si sa-ti dai drumul, a doua oara o sa fie mai bine.Ai sa vezi!
Ai putea sa te legi la ochi daca sunteti doi la sanie sau sa incerci macar odata dar undeva unde nu iti este frica.
Pai daca iti este frica sa te dai cu sania mai intai incearca sa te dai cu ciolofanul(colofanul este o folie de plastic sau un sac alunecos) si daca te dai de 3 4 5 6 ori cu ciolofanul o sa vezi ca o sa vrei sa te dai si cu saniIncearca, nu ai nimic de pierdut.
Este destul de usor.Cred ca vei reusi daca vei incerca sa lasi frica deoparte.Incearca doar sa iti faci curaj. Leaga-te de sanie daca, crezi ca vei cadea si imbracate bine. Funda?
Candea întreabă:
soraluisatan întreabă: