| NadeshikoYuki a întrebat:

Sall, TPU!
Am ramas in pana de anime-uri si caut unele romantice in care baiatul sa fie ceva mai impunator sau unele gen reverse harem va rog dati cat mai multe sugestii!
P.S. am vazut:
Kaichow wa maid-sama
kimi ni todoke
bokura ga ita
lovely complex
itazura na kiss
diabolik lovers
conflict brothers
amnesia
kimi no iru machi
honey&clover
pretear
DN angel si mai sunt cateva dar nu imi vin in minte chiar acun.
Daca ati putea sa imi dati si niste descrieri la animeurile recomandate ar fi grozav!
multumesc anticipat. :-)

Răspuns Câştigător
| Sakura13574 a răspuns:

Special a
Lady jewelpet
Nisekoi
Romeo x Juliet
Ao haru ride

2 răspunsuri:
| AIeXxX a răspuns:

Monster Musume no Iru Nichijou:Genuri: Comedie, Ecchi, Fantastic, Harem, Romantic, Seinen
Kiss x Sis: are 2 sezoane, daca esti baiat o sa-ti placa daca esti fata nu stiu tongue
High School Dxd

| DarkVampiress a răspuns:

Strike the blood, este vorba despre o fata care face parte dintr-o organizatie pe nume Lion King, si are ca scop sa protejeze insula Itogami, o insula facuta de oameni. Ea este trimisa in misiune pentru a supraveghea un vampir, Akatsuki Kojou, el are o sora pe nume Nagisa, iar ea si cu Yukina ( fata din organizatia Lion King) devin foarte bune prietene. Kojou se imprieteneste cu Yukina si ajunge sa o placa.Deasemenea el trebuie sa se lupte cu anumite fiinte ale raului si, bineinteles ca Yukina este cu el, asa ca, Kojou trebuie sa bea sangele Yukinei ca sa isi activeze diferite spirite pentru a putea invinge raufacatorii. De cate ori Kojou bea sangele unei alte fete, acesta isi activeaza cate un spirit diferit, bineinteles, Yukina devine geloasa iar intru-n final cei doi ajung sa se indragosteasca unul de celalat, si o sa aiba o fata pe nume Reina.Yukina a fost de multe ori numita "printesa" lui Kojou.

P.S: Sper ca am fost de folos, funda? :*