| madalinspy a întrebat:

Sall tpu.astazi eram cu prietenul meu. si ma jucam cu el. deodata ii spuneam ca vreau lansatorul lui de beyblade. si el nu vroia sa mi-l dea.(eu nul vroiam deloc). i-am spus cai banez contul la dark orbit.si ca sterg toate serverele cu admin (eu n-am niciun admin). asa si el tot nu vroia. i-am spus ca ma duc la tatal sau sil spun ce a facut (adica cand vorbea el prostii). dupa aia l-am luat in bloc si era foarte suparat si i-am spus: AI LUAT AZI PLASA DE STELE! si a inceput sa rada! va rog mai dati-mi farse dintracestea plzz! funda

10 răspunsuri:
| ÐÿÅ a răspuns:

Nu stiu si nici nu am inteles ce ai vrut sa spui acolo dar am inteles ceva de farse :

Prefa-te ca esti orb si cere-le sa te ajuta sa treci strada

Zi-le tuturor "ma faci nebun?"

Da-te drept reporter la un ziar local sau ca faci o statistica si intreaba-i diferite chestii (cat poarta la picior)

Uite-te la ei si zi-le "Asta trebuie sa doara"

Uite-te la ei un timp, apoi zi : "Chiar esti tu bunicule?"

Invita-i la inmormantarea cainelui tau

Spune-le sa se alature la un prostest pentru eliberarea maimutelor!

Incarca-ti caruciorul cu prezervative si dupa aia pune-le la loc, motivand ca nu iti ajung banii.

Schimba semnele la cabinele de proba de la barbati si femei sau de la toalete daca poti

Spune-i unui angajat ca il cheama sefu'

Joaca-te cu usile automate

Du-te la ceilalti clienti si zi-le "Ooooohh salut, de cand nu ne-am vazzzzuuut!"

Uite-te la camera de filmat si foloseste-o drept oglinda ca sa te scobesti in nas

Icarca-ti caruciorul cu diferite rechizite si daca esti intrebat ce faci cu ele, spui ca le duci la manastire la maicutze

Vorbeste o limba imaginata de tine si cere-i vanzatoarei in acea limba!

| DolsePapusik a răspuns (pentru ÐÿÅ):

Diana esti nebuna laughing

| ÐÿÅ a răspuns (pentru DolsePapusik):

Mi se spune asta, dar in sensul bun laughing

| XηαтѕυмєX a răspuns (pentru ÐÿÅ):

Ultima mi s-a părut bestială! laughing

| Elsiane a răspuns (pentru ÐÿÅ):

Ultima a fost cea mai tare!

| Titanos a răspuns:

WTF? Copil retardlaughingdevil

| vangheliss99 a răspuns:

Si carei plasa?

| intercityexpress a răspuns:

Auziţi, da' voi mă faceţi nebun?! DYANA asta îi nebună, nu ih, je, en, I, eu, 我(Wǒ), 私は(Watashi wa), أنا, eu, я, ನಾನು(Nānu), 나(na), mé!