Buna!
In primul rand, nu se scrie blayd blayd, se scrie Beyblade(in fine...asta nu conteaza)
In al doilea rand,cele care au varf rotund au mai multa flexibilitate si se pot descurca mai usor pe orice suprafata de teren(gheata,pamant,noroi,plastic,piatra,etc.)
Daca vrei intr-o lupta sa castigi,iti recomand sa faci un bey cat mai buna,adica:
Surub de atac;
Roata de fuziune de echilibru
Gheare de rezistenta
Varf de aparare
(asa am eu dar poti sa le schimbi locul, nu prea conteaza)
Probabil o sa ma intrebi daca aceste piese conteaza.
Da, ele conteaza.Au niste lucruri(nu stiu cu exactitate ce)care sunt speciale pentru acel domeniu(Atac,aparare,rezistenta, echilibru)
Pentru o lupta cat mai "fair-play", asigura-te ca adversarul tau nu are alte asuri in maneca.
Sper din tot sufletul ca te-am ajutat.
Te rog fundita(am fff putine).
Bye Bye
O seara placuta si calduroasa
NightSasuke
Ba zi si mie te rog cum sa il SCHIMB ca nu am deala cu varf rotund si vreausa stiu cum sa il schmb, nu am gasit nimic pe alte site-uri raspunde p l z
Incearca cu cheita
Hmm, grea intrebare. Un rock leone ar fi bun pentru inceput. Dupa incearca mai multe varfuri ( eu incerc mereu si varfuri semiplate, semiascutite, ascutite, mai incerc un ax si un varf unite X.) dar daca ai o roata de fusiune si o aca bune o sa acopere mici defecte ale varfului.
Plz spune si mie daca afli, nu stiu cum se ia jos, dar incearca cu ala de strans.
emily098 întreabă: