| Pikagirl a întrebat:

Salut, am auzit la 3ler ca Comic con o sa vina la Bucuresti pe 30 si 31 martie, la palatul copiilor.Acum am cateva intrebari: 1 iti trebuie bilet sa intri? eu cred ca nu pentru ca este palatul copiilor acolo din cate stiu nu se plateste 2 la care palat al copiilor? sunt mai multe? imi dati si mie un link cu mai multe informati?

Răspuns Câştigător
| Miauti a răspuns:

1 da poti cumpara de la diverta biletul sau de pe situl myticket
2 poti cumpara si de la intrare

Este un eveniment incare organizatorii au inchiriat.

Si locatia este La palatul Copiilor de langa Parcul Tineretului - BUCURESTI

www.comic-con.ro

4 răspunsuri:
| Miauti a răspuns:

Pricum a fost dezamagitor am intrat la ora 12... biletul a costat mai mult decat a fost prezentat... ceea ce a fost furt pe fata.

| Pikagirl explică (pentru Miauti):

Dar a fost super, ce mare diferenta 2 lei, asta e, dar a fost foarte frumos, am fost acolo

| Miauti a răspuns (pentru Pikagirl):

CE!? 2 lei poate 20 lei.
Pai nu s-a specificat din prima pe site cum se dau biletele la locatie. Abia ieri s-a scris. unii nu reuseau sa le ia in timp util aveau speranta ca se poate sa luam de acolo. mai ales pentru mine care am venit de la 120 km

Si nu mai vb de Numar bilete Sambata: 3000 Numar bilete Duminica: 3000 Pret Bilet Redus: 13 Ron/zi – primele 1000 de bilete Care s-a facut la 18 ron si la usa s-a vandut cu 20 ron impreuna cu celalalt 20 iar general 30. deci?

| Svlog a răspuns:

Te duci la palatul copiiilor din Bucuresti, e gratis. http://maps.google.ro/maps?hl=ro&tab=wl Funda neaparat.