| zuzu_6188 a întrebat:

Salut, am citit acum ceva timp o manga horror ( daca imi aduc bine aminte) in care era vorba despre un tip care tocmai a iesit din inchisoare, sistemul inchisorilor din aceea manga era in felul urmator: erai arestat si ti se stergea memoria ca sa nu mai sti ce crima ai facut si sa nu o poti repeta, practic iti stergeau personalitatea criminala. Dupa ce este eliberat se intalneste cu prietenii lui, ei se comporta cam dubios si pentru ca stiau ce crima a facut. Tipul avea o cusatura de burta care il cam durea, o desface si gaseste un jurnal pe care l-a tinut in inchisoare, si pe care si l-a pastrat in burta pentru ca era singurul loc unde nu il puteau gasi si lua cei de la inchisoare. Si din jurnal isi da seama ca de fapt nu el a facut crima. Iar ideea principala a restului povestii este gasirea criminalului. Vreau sa recomand cuiva aceasta manga si nu mai stiu cum se numeste si nici nu o pot gasi pe nicaieri. Daca este cineva caruia ii suna cunoscuta descrierea, rog a pune titlul mangaului la raspunsuri. Titlul bun primeste funda >u