Daca o bagi in seama, indiferent ca faci glume urate despre ea sau oricum altcumva o sa vada ca iti pasa, poate astepti acum sa-ti spun tot felul de glume, dar eu zic ca mai bine o ignori si ii da-i pace, stii cum ii indiferenta doare, ca ase daca tu o jignesti, te jigneste si ea, si unde ajungeti?
De ce ai vrea sa faci asta?
Nici nu sti cat de nasol se poate simte fata aceea daca faci chestia asta.
Nu conteaza cum arata, sau ca te enerveaza, este un om la fel ca si tine.
Daca ar face cineva glume pe seama ta nici tu nu te-ai simti bine.
E de prost gust să te iei de greutatea colegei sale. Dai dovadă de lipsă de bun simţ, dovedeşte-i că-i eşti superior prin alte metode. Nu trebuie să faci "mişto " de ea. Ignor-o. Baftă!
Orce nas isi are nasul asa ca mai bine las-o in pace deoarece se poate ca peste ceva timp sa faca si pe seama ta cineva glume si nu cred ca te vei simti ok.
Buna!
Nu trebuie sa te iei de ea doar pentru ca e grasa. Din asta reiese ca esti foarte superficial. Sa stii ca nu numai aspectul fizic conteaza la un om. Mai degraba calitatiile morale ale acestuia. Eu cel putin, nu cred ca si tu esti perfect, sunt sigura ca ai si tu un defect fizic chiar daca nu e atat de vizibil cum e "grasimea" ei. Concluzia e ca : nu trebuie sa te iei de alti oameni doar pentru ca au un mic defect in exterior, ce e la interior conteaza sa stii.
O zi buna!