| jokcsha a întrebat:

Salut ....am o intrebare eu ma uit la animeu fate/zero si din cate am citit sunt mai multe sezoane care sunt acestea daca imi puteti spune in ordinea povesti va rog... Ca am auzit ca mai e unu night si altul prototype si vreau sa il vad in ordinea povesti
Va rog sa ma ajutati dau funda
Multumesc

Răspuns Câştigător
| HandaSei a răspuns:

În primul rând te uiți la cele două sezoane din "Fate/Zero", iar după urmează încă 2 sezoane din "Fate/stay night: Unlimited Blade Works"!

"Fate/stay night" este versiunea originală din 2006 și nu este nevoie să te uiți acesta! Practic cele două de mai sus au refăcut și extins povestea din acesta, totul cu o grafică contemporană și multe alte îmbunătățiri! ^.^

Cât despre "Fate/Prototype", acesta este doar un OVA, adică un episod special de 12 minute, nu are legătură, deci nu e nevoie să-l vezi...

Iar aparent se pare că vom mai avea încă o variantă alternativă pentru "Fate/stay night", aceasta a fost anunțată pentru 2017, fără o dată sigură totuși... se va numi "Fate/Extra Last Encore" și va fi făcut de către studioul Shaft, iar eu personal am așteptări destul de mari de la acesta! ^.^
De asemenea tot în 2017 va apărea și un film care va fi o versiune alternativă pentru cele două sezoane din "Fate/stay night: Unlimited Blade Works", de data aceasta făcut de către același studio care a produs anime-ul, adică ufotable, un studio puțin spus interesant! Filmul se va numi "Fate/stay night Movie: Heaven's Feel" și nici acesta nu are încă o dată exactă anunțată...