Hey! Este vorba despre un baiat pe nume Kurosaki Ichigo ce are o putere spirituala mare putand vedea fantome. Care odata ce o va intalni pe Rukia (shinigami - zeu al mortii), aceasta ii va imprumuta puterile de shinigami pentru a-si salva sora. Odata cu imprumutarea puterilor, Ichigo devine shinigami inlocuitor si o va ajuta pe Rukia atat in treburile de shinigami cat si lumea spiritelor "Soul Society".
Anime-ul merita urmarit, dar este putin cam lung. Plus, odata ce termini anime-ul povestea continua in manga.
Vizionare placuta!
Deci sa incepem cu inceputu data lansari lui a fost 05 octombie 2004, este Genul: Actiune, Comedie, Shounen, Super Puteri, Supernatural are 366 de episoade fiecare episod avand suspansu lui emotile lui si bine inteles actiunea.
Am urmarit acest anime era dat si pe TV pe canalul minimax dar seara pe la 20:00 era animax ce ati pot spune despre el personajele sunt bine alese la fel si numele lor si fiecare cu puterile lor si slabiciuni.
Viata unui baiat pe nume Ichigo se schimba intr-o zi cand a vazut fantome cu timpu invata sa lupte contra spiritelor rele devine mai puternic apar noi dusmani, noi preteni si tot asa merita vazut nota 10+
Normaaaaalllll că merită! (numele meu îi aparține unui personaj din Bleach). Momentan sunt la ep. 65. Uite descrierea pusă pe site-ul unde mă uit:Kurosaki Ichigo e un băiat de 15 ani care are abilitatea de a vedea spirite. Datorită abilităţilor sale, el o întâlneşte pe o femeie Shinigami pe nume Kuchiki Rukia. Pentru a-i salva familia şi prietenii de spiritele nedorite (Hollows), Rukia îi transferă lui Ichigo puterile sale de Shinigami. Din momentul în care Rukia îşi pierde puterile, cei doi rezolvă împreună mistere cu privire la spirite şi Hollows. Bătăliile sunt geniale, este și amuzant serialul, numa fain. Sper că te vei uita. ^^
Sakura13574 întreabă:
Shadow82838 întreabă: