Daisuuuuukiii
Bă, nu știu despre ce anime spui, dar o să îmi fac eu timp zilele astea și aflu.
Tu până atunci uită-te la Violet evergarden. E super șmecher.
"Baioleto" E asa kawaii cum pronunta Violet japonezii. Stiu animeul, am zis ca ma uit dar am tot amanat. Am aflat pana la urma, era Nil admirari no tenbin si pe fata se pare ca o cheama Kuze nu Kou. O intrebare totusi, ce nume aveai inainte? Nu te recunosc.
E imposibil să nu mă cunoști
Te las să ghicești, atunci.
Da spune odată. Nu mă apuc să scriu toată lista de useri pe care îi cunosc. Hai, repejor cu numele. Esti fata?
Deja încep să mă supăr.
Fată, da.
Este fosta "conquette". Hai ce naiba.
PS. Si da ma bag in seama asa cum s-a bagat si ea in seama cand faceam misto de Doub cand nu stia cine sunt acum 2 ani.
@Naprasnic hahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahhaahahhahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahhaahahhahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahhaahahhahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahhaahahhahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahhaahahhahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahhaahahhahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahhaahahhahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahhaahahhahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahhaahahhahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahhaahahhahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahhaahahhahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahhaahahhahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahhaahah
Stiu ca esti ofticata putin acum pe mine dar asculta asta sa iti treaca : ) https://www.youtube.com/watch?v=N-2MNM1O6EE
Endo, să-ți trăiască familia și prietenii, dar să vezi câtă bătaie îți iei peste câteva luni.
Vin înarmată cu o bâta de acasă.
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... tuuuuuuuu, tu eraaaaai. O-O stai să vezi ce pufoşală îți iei. :3
Dacă nu s-ar fi băgat Paguba aka Endoryus, te-aș mai fi ținut în suspans.
Încă stă să-mi plesnească o venă din cauza ta.
Adică tu faceai mişti de Doub? •`~•
Parcă țin mine, aveai un nume care începea cu U şi când te-am recunoscut ai acuzat-o pe Doubi că ți-a dezvăluit identitatea. Ru-şi-ne. Nța nța.
Unbroken.
Avea numele ăla că l-au ajuns blestemele mele și și-a rupt piciorul.
Sau asculta o melodie... Nu mai știu
Sper să-ți cadă tastatura pe picior.
Partea cu blestemele pare mai plauzibila.
Ce pot zice, cu "prieteni" ca tine clar nu mai am nevoie de dusmani.
Ps. Totusi trebuie sa apreciezi faptul ca eu nu uit si mai important, nu iert. Desi am asteptat 2 ani, s-a meritat razbunarea : )
Asemenea.
Tocmai, că la asta suntem la fel. Doar că eu nu aștept să mă răzbun.
Psss. Lorenaa, mai știi mitraliera aia a mea de acum 3 ani?
Am nevoie puțin de ea.
Poftim, proaspat scoasă din cutie, lustruită şi cu gloanțe de argint. Aduc şi drujba? Nu iert eu pe cel care ne-a făcut "pitici de gradină".
Cand ne a facut pitici de gradina? :O
adă* si drujba, ca n am cu ce sa mi mai hranesc pisicile.
Memorie de mangusta ai si tu...
Tu te-ai găsit să vorbești.
Te-aș fi întrebat pe cât e ziua mea, dar acum știi
Abia acum ai devenit destul de importanta sa imi amintesc, shh
Namilă odioasă
Hahahaha
Anul asta, cred, e prima data cand mai aud de tine, necunoscuto.
Nu am idee, nu privesc anime
anonim_4396 întreabă:
Bianca1997 întreabă:
Shadow82838 întreabă: