| bzSteFaN a întrebat:

Salut/Buna TPU!

Ce parere aveti despre anime-uri in special cele japoneze.
Merita sa te uiti la asa ceva? Vreau cat mai multe pareri!

Răspuns Câştigător
| Sakura13574 a răspuns:

Wow.Ai scris ceva, nu gluma.
Ti-as sugera sa te uiti la:
Hunter x hunter
Inazuma eleven
Owari no serph
Zetsuen no tempest
Anohana
Aldnoah. zero
Buddy complex
Magi
Romeo x juliet
Nagi no asukara
Nishi no yoki majo
Ao no exorcist
Pandora hearts
Attack on titan
Lady jewelpet...

10 răspunsuri:
| MistretulPufos a răspuns:

Pai anime-urile sunt doar japoneze, da merita sa te uiti la majoritatea

| MistretulPufos a răspuns:

Daca vrei sa vezi cum e un anime, uita-te la fullmetal alchemist brotherhood si fa-ti o parere

| Kanpeki a răspuns:

Poti invata multe lucruri din anime-uri.
Mai ales din One Piece.

| AIeXxX a răspuns:

Daca iti place sa razi sau sa plangi, privind anime, merita. Eu le iubesc.

| AIeXxX a răspuns:

Daca esti baiat, cauta High School DxD.
Uite un link la acest anime : http://www.anime4fun.ro/high-school-dxd/anime/5938

| bzSteFaN explică (pentru AIeXxX):

Stai linistit ca am vazut toate sezoanele DxD este epic laughing

| Sakura13574 a răspuns:

Da, dupa parerea mea chiar merita. Sincer, mie imi plac foarte mult animeurile(am vazut destul de multe).Eu zic sa incerci sa te uiti si daca nu iti plac, asta e.
Daca vrei sa te uiti, iti pot recomanda cateva ^^

| bzSteFaN explică (pentru Sakura13574):

Am uitat sa mentionez ca si eu am vazut sute de anime si ca sunt un mare fan, intrebarea asta era pentru altcineva big grin. Animeurile sunt foarte tari si ma enerveaza oamenii care spun ba ca: Vai la 21 de ani te mai uiti la desene...asta e mama laughing) Am incercat eu sa-i explic ca este o mare diferenta intre desene si anime da degeaba vb cu ea laughing. Sau prietenul meu care imi zice ba in loc sa faci ceva util iti pierzi timpul uitandu-te la anime si eu ii zic. A da eu imiu pierd timpul ca ma uit la cate 2 episoade sau mai putin pe zi da tu nu ti-l pierzi pe al tau ca stai toata ziua pe fb si nu faci nimic laughing). SI mai sunt cei care iti zic ca inloc sa te uiti la un film de actiune, horror etc te uiti la anime laughing, filmele au personaje reale, cascadorii, si de la unele poti invata ceva si eu ii raspund asa: Da, mai bine ma uit la anime pentru ca in fond si in anime exista actiune(mult mai buna ca in filme), efecte speciale daca il pun sa se uite la Fate/stay night: Unlimited Blade Works ramane cu gura cascata laughing, si unele anime horror care m-au speriat la fel de mult ca cel mai bun horror vazut e mine big grin, si in anime mai exista ceea ce ne place tuturor cel mai mult si anume... Exact dragostea man laughing) Unele anime m-au emotionat mai mult decat un film de ex Charlotte sau Akame ga Kill, Plastic Memories(asta a fost bestial de emotionant), Steins Gate care este favoritul meu big grin etc.
In concluzie, ac nu vreau sa va plictisesc scriind un roman cau ceva de genul laughing, daca te uiti la un film sau la un anime e acelasi lucru si spun asta pentru ca ambele iti pot aduce diferite stari de comedie.lol cel mai bun anime de comedie mi s-a parut Shimoneta to Iu Gainen(doamnee cat am mai ras laughing), horror, roumance in anime (echi sau hentai happy ), Thriller, actiune etc. Scuze pentru greselile gramaticale am scris in graba laughing

P.S. Daca aveti anime s-am recomandati lasa-ti-mi un mesaj aici sau pe mess
bzstefan e adresa mea.

Toate cele bune!

| bzSteFaN explică (pentru Sakura13574):

Hunter x hunter
Inazuma eleven
Owari no serph (Vazut, foarte tare abia astept sez 3)
Zetsuen no tempest
Anohana
Aldnoah. zero
Buddy complex
Magi
Romeo x juliet
Nagi no asukara
Nishi no yoki majo
Ao no exorcist ( Vazut)
Pandora hearts
Attack on titan (Vazut si anime si film si abia astept sa apara sezul nou in vara asta parca)
Lady jewelpet...

Multumesc pentru cele pe care nu le-am vazut, par destul de bune o sa incerc sa ma uit dupa ce termin de vazut Bleach a 2-a sau a 3-a oara laughing Nu ma satur de animeul ala big grin Thank You!

| AIeXxX a răspuns (pentru bzSteFaN):

laughing tare
mama ta n-are dreptate
succes laughing

| Sakura13574 a răspuns (pentru bzSteFaN):

Hunter x hunter
Inazuma eleven
Owari no serph
Zetsuen no tempest
Anohana