| Platinumus a întrebat:

Salut caut niste anime-uri gen best of the year exemplu tokyo ghoul din 2015 sau shingeky no kiogyn nu neaparat recente pot sa fie si din 2000 la fel pot sa fie si ongoing cat timp le consideri tu bune, eu cam le-am vazut pe toate si vreau sa stiu daca mai is cateva ascunse, poti baga si 3-4 animeuri considerand ca unul 100% l-am vazut. Funda celui mai experimentat big grin

Răspuns Câştigător
| HandaSei a răspuns:

După cum a spus și Ronnix

One Punch Man / vedeta sezonului de toamnă 2015.

Parasyte / pe care-l vei găsi mai ușor după numele original (Kiseijuu: Sei no Kakuritsu)

No Game No Life / un anime foarte tare din perspectiva mea, dar și a multor altora, fiind al doilea cel mai popular anime pe 2014 concurând cu tokyo ghoul la 1k membri pe MAL (431, 578 vs 430, 272) în momentul de față.

Shokugeki no Souma / un anime destul de recent 2015, poate pare ciudat dar este despre gătit =)) a fost a naibii de apreciat, iar eu personal am rămas surprins la modul cel mai plăcut!

Sword Art Online? Mai are rost să-l pronunț? =)) cred că toată lumea a văzut deja SAO...

Iar ultimul Shigatsu wa Kimi no Uso / care pentru mine este NR1 în top :) un anime de nota 10! Dar ți-l recomand doar dacă ești fan Romance/ Drama...

Uite și lista mea de MAL dacă e poți să încerci cele cu note de 8-9-10 (merită zic eu!) acum depinde și de gusturi... eu personal sunt dispus să încerc cam orice :)
http://myanimelist.net/animelist/TakagiAkito
Dacă e poți să-mi dai cerere de prietenie pe MAL și mai vorbim acolo.

5 răspunsuri:
| Ronnix a răspuns:

Iti recomand:
Fairy Tail / Fairy Tail Zero (OnGoing)
Parasyte
Boku dake ga Inai Machi (OnGoing)
Gintama (OnGoing)
Bleach
One Punch Man

| Coloringthevoid a răspuns:

Astea ar fi pentru mine cele mai bunetonguearasyte,Kurohitsuji, Code geass, Death note, Bleach, Psycho pass si Naruto.

| Sakura13574 a răspuns:

Boku dake ga inai machi
Owari no seraph
Magic kaito
Akagami no shirayukihime
Ao no eexorcist
Pandora hearts
Budy complex
Anohana...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Death note ai vazut? l-ai vazut sigur...
no game no life?
danganronpa the animation?

| PhoenixStudio a răspuns:

Inuyasha,FullMetal Panic