| Muufy a întrebat:

Caut si eu un anime SF, de groaza captivant, cu o grafica buna, nu din aceea din anii 70. Tin sa mentionez ca am vazut Mirai Nikki, Btooom, Danganronpa, Highscholl of the dead, Another, Corps Party.
Sau as mai cauta un anime de dragoste cu o grafica acceptabila, daca gasiti si noua e perfect. Am vazut Kaichou wa maid sama, Shukite ii na eu, Kimi ni todoke, Sankarea.
Cel mai bun raspuns primeste de toate =]]].

Răspuns Câştigător
| Emma198 a răspuns:

1.Nu stiu daca e chiar SF dar e foarte misto -,, Guilty Crown''.
Povestea are loc în Tokyo în anul 2039, după izbucnirea unui "Virus Apocaliptic " cu timpul a devenit cunoscut sub numele de "Crăciunul pierdut " al anului 2029. De atunci, Japonia a fost sub controlul organizației multinaționale numită GHQ.

Ouma Shu este un băiat de 17 ani, care obține din greseală o putere rară și foarte puternică. El poate folosi această putere, "Mâna dreaptă a regelui," pentru a extrage din oameni "voids" sau instrumente / arme care se aseamănă cu inimile oamenilor.
El era destul de timid, deoarece a fost afectat de o tragedie din copilarie, dar personalitatea și viața ii se schimbă pentru totdeauna atunci când întâlnește o fată pe nume Yuzuriha Inori.

2. Uite niste anime-uri de dragoste:
-Lovely Complex.
-Ao haru ride.
-Bokura ga ita.
-Clannad.
-Kamisama Hajimemashita.
-Kimikiss pure rouge.

Sper ca te-am ajutat. Vizionare placuta. :*

| Muufy explică (pentru Emma198):

Chiar m-ai ajutat. Mersi mult!^^

7 răspunsuri:
| Sakura13574 a răspuns:

Tokyo ghoul
Nishi no yoki majo
Ao no exorcist
Anohana
Nagi no asukara
Romeo x juliet
Special a
Lady jewelpet

| Barb0Senpai a răspuns:

Salut! Daca vrei ceva chiar de groaza uita-te la Deadmen Wonderland sau la Shinsekai Yori! Sunt super f*cked upwinking

| Vandal a răspuns:

Tokyo Ghoul (2 sezoane aparute + OVA si sezonul 3, care nu se stie cand apare cu exactitate)
Ore No Kanojo
God Eater
Si mai stiu, daca mai vrei spui. xD

| Muufy explică (pentru Vandal):

Au grafica buna?

| Vandal a răspuns (pentru Muufy):

Au o grafica super, zic eu.
Nu le suport pe cele fara.
Scuze de intarziere.