| Amegadaisuki a întrebat:

Salut, ce Anime de aventur ati putea sa i-mi recomandati?

Răspuns Câştigător
| Sakura13574 a răspuns:

Akame ga kill
Hunter x hunter
Dog days
Noragami
No game no life
Hitsugi no chaika
Danmachi
Arslan senki
Pandora hearts
Suisei no gargantia
SAO
Tegami bachi

14 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

Iti plac anime-urile? Yay! Gata, ma calmez... Spoilere!

Uite "cateva" care mi-au placut mie foarte mult:

1. Sword Art Online S1 si 2 (o sa apara si sezonul 3 cat de curand) -in anul 2022 un baiat Kirigaya Kazuto (Kirito pe scurt) ramane blocat alaturi de alti 2000 de playeri intr-un joc numit Sword Art Online. Daca erai omorat in joc mureai si in viata reala. Cei ramasi trebuiau sa termine jocul fara sa moara.Kirito se alatura ca toata lumea unei bresle/ghilde care este distrusa pana la ultimul membru. Acesta decide sa devina un solo-player si sa termine jocul de unul singur dar cu timpul vede ca asa ceva este imposibil.Acesta se aliaza cu Asuna, o fata mai mare cu 1 an decat el dar care era intr-o pozitie foarte buna intr-o breasla puternica. Asuna Lighting Flash & Kirito The Black Swordsman (cel mai fain cuplu pe care l-am vazut pana acum in afara de Livius si Nike dintr-un romance actiune pe care nu il recomand inca intrucat nu stiu cat de bine te impaci tu cu romance-urile.)

Sezonul 2 urmareste povestea lui Sinon in alt joc de acest tip in care se afla si Kirito.
Sinon este personajul meu preferat (fata, la baieti am pe altcineva)
http://www.bhmpics.com/walls/sinon_gun_gale-wide.jpg

2. Akame ga Kill-intr-o mica tara corupta un grup de asasini trebuie sa aduca pacea. Tatsumi, un baiat de la tara decide sa se alature acestei grupari pentru a castiga bani si a-si salva satul de la foamete. Trist...dar merita vazut.

3. Owari No Seraph
Este cu vampiri. Un virus distruge aproape toata omenirea (copiii nu erau afectati, doar adultii).
Multi oameni erau morti...cand si-au facut aparitia vampirii care au "cucerit" unele zone mai populate si au luat oamenii "prizonieri" spunand ca ii apara in schimbul sangelui.
Yuu si Mikaela (sunt baieti amandoi), doi orfani sunt luati de catre vampiri si crescuti (crescuti rau, precum prizonierii evident) intr-un oras subteran.
Yuu scapa si observa ca lumea nu era complet distrusa asa cum credea.
Omenirea trebuie sa fie reconstruita dar intai trebuie distrus obstacolul principal, vampirii. O sa apara si sezonul 2 prin vacanta de iarna. Abia astept :>

Bafta! Sper sa-ti placa ceva de aici.

| Amegadaisuki explică (pentru RainmakerX):

Mersi Dar deja le.am vazut pe toate sad Mersi oricum big grin

| RainmakerX a răspuns (pentru Amegadaisuki):

Deltora Quest? Nu e cine stie ce dar eu datorita acestui anime m-am apucat si de altele. L-am vazut intai pe animax cand eram mai mic... dupa l-am revazut de inca 2 ori si mi-a placut de fiecare data. Este un pic de copilasi dar mi-a placut enorm.
Este aventura-fantasy. Este vorba de o centura a deltorei care conferea regelui o putere imensa. Centura a fost distrusa, nestematele din ea imprastiate in tot regatul. Regele a fugit, regatul a fost cucerit de un Lordul Umbrelor.
Prietenul din copilarie al regelui, Jarrod reface centura. Aceasta nu avea insa nestematele deci nu avea nici putere. Acesta se loveste la munca (era fierar) si nu mai poate pleca in calatorie.Trebuie sa-l trimita pe fiul sau Lief(16 ani) impreuna cu Barda, un soldat priceput, singurul supravietuitor din garda regala ce a fost complet nimicita odata cu caderea cetatii Del (capitala regatului).
Lief si Barda nu reusesc sa iasa bine din satul lor micut caci dau de primejdii. Salvarea vine de nicaieri de la o fata "a padurii", Jasmine ce traise singura in padure toata viata intrucat parintii ei fusesera ucisi de garzi gri, soldati nemilosi ai lordului umbrelor.
Cei 3 se aliaza pentru a recupera nestematele.
Anime-ul se numeste Deltora de la numele celor 2 cetati principale Del si Tora dar nu numai. Nestematele in ordine sunt :
Diamond
Emerald
Lapis Lazuli
Topaz
Opal
Ruby
Amethyst
Deltora citit de sus in jos.
Poate iti place, eu am citit si cartile, atat de mult mi-a placut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti dau aici oare categoriile. De la romance la horror.
Zankyou no terror. E genial
Kuroshitsuji
Uraboku
Another
Tokyo ghoul
Uta no prinde sama
Kamisama hajimemashita
Kamigami no asobi
Diabolik lovers
Brothers conflict
Sukiite li na i.o
Dramatic al murder
Hellsing
Eu zic sa vezi pe primul. E super genial. Si tragic. T^T

| RainmakerX a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu zic sa nu...e trist si are doar 11 episoade, eu voiam sa aiba mult mai multe la cat era de fain. Si e trist! crying

| anonim_4396 a răspuns (pentru RainmakerX):

Glumesti? Am plans o saptamana intreaga dupa ce l-am vazut. Prinsesem atât de mult drag de Nine. love struck
Deci cand am văzut ca moare 12, mi s-a oprit respiratia si imi curgeau lacrimile. Moartea lui Nine mi-a tăiat toul. O Doamne. Încă sper ca ii vor învia cumva. Trebuie. crying(((((((

Nine? 12 si Lisa 4 Ever! crying

Nine, logic ca el. Da, era frumos sa rămână si cei 2 împreună. Sa nu moara niciunul. Ba, nici 5. Dar 9, era frumos si destept si..si.crying(((((

*Asta se intampla cand lasi niste "mosnegi" de 45 de ani sa faca un sfarsit la un anime asa de fain* Stii cum as fi facut eu sfarsitul in locul lor? Fii atenta. Sfarsit made by Kaden.
Twelve sa fie impuscat dar nu in inima, sa zicem ca a trecut glontul un pic pe laga inima (fara s-o atinga, logic)...Nine si Five sa moara tot asa. sad
Dupa sa vina ajutoarele detectivului aceluia *el stia ca s-ar putea intampla asa ceva, sa zicem*
Cei de la FBI sa fie arestati si Twelve dus la spital.
Sa se termine anime-ul cu Twelve si Lisa tinandu-se de mana in timp ce merg cu buchete de flori la mormintele lui Nine si Five. Dupa sa-i arate pe Nine si Five undeva frumos.
Aaa da si kiss cu Twelve si Lisa. rolling on the floor Dupa sa-i arate pe Twelve si Lisa acasa la Lisa *mama ei foarte fericita*
Aceasta vrajeala v-a fost oferita de Kaden. smug

Te joc pe cap. Cum pisici sa omori pe Nine? crying( uite varianta mea.
FBI nu trage, 12 nu moare, detectivul (nu mai stiu cum îl cheamă) sa-si dea seama ca ei doar s-au răzbunat, sa ii ia de partea lui, si sa lucreze împotriva teroristilor. Ca doar erau inteligenti. Si Lisa sa rămână cu 12, 9 isi găsea ai el o iubita, trăiesc fericiti. Ce suflet sadic ai. E mai trista varianta ta decât a " mosilor". Auzi la el, sa moara 9. Bine, e mort da asta e. VON

crying
VON ✌

Hai gata ca ii facem omului notificari degeaba.

Mi-a venit o idee proasta. Sa nu plângi. Eu mă abtin. Pun o întrebare.
✌ VON

| RoryM a răspuns:

Inuyasha
Akame ga kill
SAO

| Robert_Mocanu_1996 a răspuns:

Nu stiu daca te refereai prin "aventuri" la shoot-ere etc., dar ce iti voi da eu sunt 100% anime-uri de aventura:
- All Creatures Big and Small
- Justice League
- Spongebob Aventuri pe uscat
- Barely Lethal (Operatiunea liceul)= asta nu-i anime dar este super COOL
- Pinguinii din Madagascar
- Batman vs Robin
- Big Hero 6
-War of the Worlds- Goliath
- Throne of Atlantis
- Marea aventura LEGO...
si asta-i cam tot ce stiu. poate le-ai vazut pe unele. toate sun frumoase...
Vizionare placuta!
FUNDA?

Întrebări similare