Salut Blackshadow1, Eu ti-as sugera sa te uiti la One piece, este un anime foarte interesant,
Sunt deja in prezent cu One Piece si cu naruto, am vazut bleach, am vazut foarte multe anime-uri, dar le caut acum pe cele vechi, le am cam uitat
Si cu pokemon sunt in prezent, cu toate din generatia noua sunt in prezent, cum am zis le caut pe cele vechi! dar ai dreptate pokemon este de cand eram eu la gradinita dar am ajuns in prezent cu el )
Yugioh GX,Kilari,Digimon,Inuyasha,Yuyu Hakusho,Beyblade Metal Fusion,Sailor Moon,Kyoro Chan, Dino King, Deltora Quest, Slayers, Bakugan si nici macar nu am inceput!
Mi le am amintit pe acestea si deja m-am uitat la ele, mai ales yu gi oh, beyblade, bakugan, slayers! Altele mai stii? Spunele pe toate care le stii, dar genul actiune gen exemplele care le am spus mai sus
Huh,bine,chiar sunt impresionat.Seriile Precure,Monogatari,Show by Rock,Cinderrela Girls,Fairy Tail,Hunter x Hunter,Berserk,Shougeki no Bahamut,Food Wars,Atack on Titan,Detectiv Conan,Full Metal Alchemis,Death Note,Code Geass,Madoka Magica+Filmele,Date a live,No game no life,Overlord,Baccano,Darker than Black,Kuroshitsuji,Kingdom of Magic,Gunslinger Girl,Cowboy Bepop,Dragonball,Hell Girl, Kaleido Star, Captain Tsubasa, Cardcaptor Sakura, Ghost in the shell stand alone complex, Ro kyu bu.
Bine nu te supara pe mine mi-am storcit mintea mai ales ca mi-ai spus ca leai vazut pe toate.Multe din cele sus sunt fie de fete fie noi fie vechi dar AI de ales.
Uuuuu impresionant din partea ta, dar le am vazut si pe astea deja, si cele mai mult din cele care le ai zis sunt din generatia noua Ai uitat acolo sa ma zici si Galaktic footbal si yu yu hakusho )) Dar na eu tot vreau sa le mi le amintesc pe cele vechi, uite unul yu yu hakusho
Galactic Football nu e anime, cel putin nu e total anime daca prima limba in care e dublata e franceza.Si cine a zis numai de Pokemon? Am vazut Yugioh,Dragonbal,Fairy Tail, Detectiv Conan, Naruto, Beyblade, Sailor Moon si da o groaza de alte serii care au inceput in anii 90''-00'' si NU SE MAI TERMINA.Acum se spune ca Yokai Watch o sa depaseasca Pokemon.
Astea sunt cele date de mine, NIMENI nu o sa iti dea alte animeuri si in numar atat de mare.Iti recoand fie manga fie benzile desenate.
Ohh, probabil nu ai auzit de Sanurai Jack sezonul final.
???? sferadragonului
???? gardianulluminariului
???? notaevaporării
???? războiulhranei
???? anihilareademonului
Shadow82838 întreabă: