| Adredemesconf a întrebat:

Ce urmeaza este un link pe care sper sa-l vada cat mai multi.

http://i.imgur.com/fbcgx.png

Da, stiu ca e mic si nu se vede bine, dar dupa cum am spus in intrebarea anterioara nu-mi incapea pe imgur (pe imgur se accepta maxim 10 mb si eu aveam 10.9 mb) si alt site calumea nu am gasit.Asa ca a trebuit sa apas Ctrl + - in paint sa se faca mai mica, deci mai putini mb.

Da, stiu ca puteam sa fac altul, dar e aproape 11 noaptea, n-am nici un chef, si sunt frustrata ca in orasul meu s-a oprit apa 3 zile.

Si inca ceva: pupincuristilor degeaba imi raspundeti cat de minunat e ca nu va dau nici o funda, un sut in fund eventual.

Răspuns Câştigător
| ClownFish a răspuns:

Ai mare mare dreptate unii cred ca ''comics'' inseamna intreabari comice si foarte putini posteaza comicuri la aceata categorie, mai mult sun postate la trivia/amuzante.
Si mai sunt cei care cer bancuri pe T/A si comics FRATILOR cred ca tare greu este sa scrieti pe google bancuri noi nu-i asa?
Ce bine era pe TPU inainte...era ordine si intrebarile si comicurile erau originale!

5 răspunsuri:
| DianaDiii1761b a răspuns:

Super tare chiar mi-a placut! Sa mai faci ai talent!

| LoquitaSeMutaInViataReala a răspuns:

Nu'i funny. sau nici nu trebuia sa fie? big grin

| Voluntar a răspuns:

It's not funny! Mie chiar nu imi place (parerea mea, ca doar am dreptul ) big grin Sa mai lucrezi la el, mult mai mult big grin

| Adredemesconf explică:

@Loquita si OaAa13 asta era un mesaj.Nici nu trebuie sa fie amuzant.Mesajul e pentru toti care pun intrebari cretine la Comics.

| ɹǝʞoſ a răspuns:

rolling on the floor)))))))))))))). Woow. Deci prea adevarat rolling on the floor. Mai lasat gen " :O". Dar stii cum se zice... Adevarul doare...(pentru ca tot intrebari de astea or sa postezeoh go on). Nu-s pupincurista dar daca chiar vrei sa-mi dai un sut in fund stai macar sa imi pun o perna ceva puppy dog eyes.