| Florin38 a întrebat:

Cine stie niste bancuri ca lumea? Cel care da cele mai bune bancuri primesteFUNDA! xD

Răspuns Câştigător
| superdorex a răspuns:

Un muncitor termina de pus mocheta intr-o camera dupa care vrea sa iasa sa fumeze o tigara. Cum nu-si gaseste pachetul de tigari se intoarce in camera sa-l caute. Vede o umflatura chiar in mijlocul camerei, sub mocheta proaspat pusa. Isi zice ca nu are sens sa scoata mocheta pentru un pachet de tigari, asaca isi ia ciocanul cel mai mare si arde vreo doua lovituri ca sa niveleze locul.
Tocmai atunci intra in camera proprietar ​ul, care-i spune:
- Uite, ti-am gasit pachetul de tigari, l-ai lasat in bucatarie. ​ Acum de-as mai gasi si hamsterul, ca nu e pe nicaieri.

Un ascet isi dedica toata viata lui D-zeu, traind in pustiu, hranindu-se cu radacini, toate cu gandul la rasplata din Viata de Apoi pentru viata sa de pe Pamant. Vine si fericita zi in care moare (dupa atatea radacini zi de zi, era de asteptat). Urca frumos pe tunel, trece de lumina, ajunge la poarta Raiului, unde Sf. Petre statea cu ceaslovu-n fata. Da sa intre in Rai, sigur pe el. Sf. Petre ii bareaza drumul:
- Stai sefule, incotro?
- Pai in Rai. Eu sunt ascetul Senie.
- Pai, hai sa verificam ce zice ceaslovul.
Cauta Sf. Petre la sectiunea "Asceti"
- Senie... Senie... Nu, n-am nici un Senie la "Asceti".
- Cum n-aveti nici un Senie. Cauta la sfinti.
- Senie... Senie... Nu, nu-i nici un Senie nici la "Sfinti". Ascetul, din ce in ce mai agitat si enervat:
- Cauta la "Mucenici", la "Credinciosi cu merite deosebite", la mama ma-si. Trebuie sa fiu undeva acolo! Sf. Petre cauta prin tot ceaslovu... Nimic. Senie daramat...
- Toata viata pierduta... Am mancat la radacini de mi-a venit rau, mi-am dedicat toata viata lui D-zeu... Pentru ce?!
Sf. Petre il ia impaciuitor de dupa umeri si ii zice.
- Mai, vezi norisorul ala de acolo. Ala mic, alb si pufos?
- Da, spune Senie printre hohote de plans.
- Zambeste, esti la Camera Ascunsa!

Un cuplu, noaptea in parc, pe o bancă.
Ea:
- Iubitule, scoate ochelarii. Îmi agăţi dresurile.
După 5 minute:
- Iubitule, pune inapoi ochelarii, ai început să lingi banca.

O fetita vede pe strada un catel care tocmai facea vrute si nevrute cu o catelusa si il intreaba pe tatal sau ce fac. Tatal, jenat, ii raspunde: happy
- Catelusa nu vrea sa se duca acasa si cainele incearca sa o duca el acasa.
- Ahaa… asta era ieri cu mama, noroc ca se tinea bine de chiuveta, altfel postasul o ducea in mod sigur la posta…

În SUA, un tip merge pe stradă tîrîndu-şi un picior după el. Din faţă, se apropie un altul, tot tîrîndu-şi piciorul. Ajungînd unul în dreptul celuilalt, primul întreabă:
- Vietnam?
- Nu, c***t de cîine de pe strada alăturată...

Un tip cu probleme sexuale vine la doctor.
- Doctore, nu mi se scoala.
- Ti-as da ca la toti niste pastile, dar odata ce-mi esti prieten, vreau sa stii ca problema ta e de ordin psihic. Iti recomand sa te duci la balet, sa te uiti la picioarele zvelte ale balerinelor si sa vezi cum o sa-ti treaca.
Zis si facut. Tipul sta in sala de spectacole si admira printr-un binoclu picioarele zvelte ale balerinelor. Periodic baga mana in buzunar ca sa simta efectul produs.
Repetand un timp oarecare aceasta manopera in spectacol intervine o clipa de tacere si tocmai in acest moment tipul nostru incepu sa strige ca un nebun:
_ S-a sculat, insfarsit s-a sculat!
Spectatorii se intorc sa vada nebunul care striga. Vecinul de scaun, rosu ca un rac fiert, il implora:
Taci, cretinule, si scoate odata mana din buzunarul meu.laughing
Numai bine!

5 răspunsuri:
| MyShadow a răspuns:

-Ce faci daca vine muntele la tine si nu te cheama Mohamed?
- Fugi, sigur e alunecare de teren.

- Ai vazut vreun politist prin jur?
- Nu.
- Atunci, scoate repede toti banii.

* Intra un iepuras intr-un bar si intreaba hotarat:
- Cine-i cel mai tare aici?
Dupa cateva secunde se ridica leul:
- Eu!
- Vin-o la mine! Cine-i al doilea cel mai tare aici?
Se ridica ursul:
- Eu!
- Vin-o la mine!
Iepurasul, aflat intre urs si leu, se umfla si zice:
- Acum, cine se pune cu noi trei?

Intra un politest intr-un bar si il intreaba pe barman:
- Mi-am uitat cheile in masina, cum fac sa le iau?
- Daca geamul este deschis ia o bucata de sarma si scoate-le.
Iese politistul si dupa ceva timp intra un barbat ce rade.
- Ce ai domne? il intreaba barmanul.
- Afara este un politist care incearca sa-si ia cheile de la masina cu o sarma.
- Si ce e rau in asta?
- Pai, mai este un politist inauntru care il dirijeaza.

| Neb1 a răspuns:

Pentru ora de romana,Bula avea de facut o compunere.a doua zi:
Invatatoareanerdula ai facut compunerea?
Bulabig grina.
Invatatoarea:Bine,spune-ne inceputul.
Bula:Un calaret merge in Ierusalim.
Invatatoarea:Bravo,acum spune-ne incheierea.
Bula:Un calaret se intoarce din Ierusalim.
Invatatoarea:Si acum spune-ne cuprinsul.
Bula:Tgdm,tgdm,tgdm,tgdm,tgdm,tgdm,tgdm,tgdm, tgdm, tgdm...

Regele liliac batran fiind trebuie sa aleaga dintre 3 lilieci care sa il urmeze pe tron.Regele le spune ca acela care va aduce cel mai mul sange va fi rege.
Merge primul, vine pe picioare plin cu sange iar regele uimit il intreaba de unde a adus atata sange
Liliacul:Vedeti gorlanul acela de pe deal?
Regelebig grina
Liliacul:E plin de gaini si rate, Toate le-am omorat.
Regele:Bravo. Merge al doilea liliac.Vine de la gat in jos plin cu sange.
Regele:Ooo de unde ai putut aduce atata sange,bravo tu stii pana acum regele.
Regelebig grina
Liliacul:Vedeti hambarul din spatele gorlanului?
Regelebig grina.
Liliacul:E plin de vaci si cai, pe toti i-am omorat.
Merge al treilea liliac iar dupa scurt timp se intoarce plic de sange, avea sange chiar si in gura si in urechi.Nimeni nu a stiut de unde a putut sa aduca atat sange.
Regelebig grina.
Liliacul:Vedeti hambaul din spatele gorlanului?
Regelebig grina.
Liliacul:Vedeti stalpul din spatele hambarului?
Regelebig grina.
Liliacul:Eu nu l-am vazut.

Bancuri Chuk Norris:
De ce in calendarul lui Chuck Norris se trece direct de la 31 martie la 2 aprilie?
Nimeni nu il pacaleste de Chuck Norris!
Chuck Norris nu poarta ceas. El decide cat e ceasul.
De ce doarme Chuck Norris cu lumina aprinsa? Nu pentru ca ii e teama de intuneric, ci pentru ca intunericului ii e frica de el.
Chuck Norris nu va face niciodata infarct. Inima nu e atat de tampita sa-l atace.
Chuck Norris doarme cu perna sub pistol.
Chuck Norris a fost deja pe Marte, de aceea acolo nu exista viata.
Chuck Norris nu poate sa iubeasca, el poate doar sa nu ucida.
Chuck Norris stranuta cu ochii deschisi.
Cand merge la culcare, Bau-Bau se uita in dulap si sub pat sa nu fie cumva acolo Chuck Norris.
Chuck Norris a reusit sa numere pana la infinit. De doua ori.
Chuck Norris poate sa aplaude cu o singura mana.
Chuck Norris nu doarme. El asteapta.
Chuck Norris poate sa dea foc la furnici cu lupa. Noaptea!
Chuck Norris a lovit odata un cal in barba. Descendentii acelui cal se numesc acum girafe.
Chuck Norris s-a nascut intr-o cabana construita de el.
Chuck Norris a inghitit odata un borcan de somnifere. L-au facut sa clipeasca.
Chuck Norris doneaza regulat sange la crucea rosie, dar niciodata al lui.

Chuck Norris a ars odata o padure cand facea experimente cu apa.
Cand Chuck Norris face flotari, nu se ridica pe el, el impinge pamantul in jos.

Chuck Norris e cunoscut pentru modestia lui, dar recunoaste ca este a 8a minune a lumii.
Tu traiesti pentru ca te-a lasat Chuck Norris in viata.
Uni oameni poarta pijamale cu SuperMan, SuperMan poarta pijamale cu Chuk Norris.
Cand fiica lui Chuck Norris si-a pierdut virginitatea … Chuck s-a dus si i-a adus-o inapoi!
Chuck Norris este muscat de o vipera dupa 3 saptamani de chinuri groaznice vipera a murit.
david Guetta este cautat de Chuk Norris Pentru albumul,, The world is mine``.

| dragosh009 a răspuns:

Uite aici un banc bun.
SCRISOAREA UNEI MAME BLONDE CATRE FIUL EI
Draga fiule,
Iti scriu aceste randuri ca sa stii ca iti scriu. Daca primesti aceasta scrisoare inseamna ca a ajuns cu bine. Daca nu o primesti, atunci sa ma anunti pentru a ti-o mai timite o data.
Iti scriu incet pentru ca stiu ca tu nu citesti prea repede.
Acum cateva zile tatal tau a citit ca marea majoritate a accidentelor se petrec la o distanta de un kilometru de casa. De aceea ne-am hotarat sa ne mutam mai departe.
Noua casa este minunata; are si masina de spalat, dar nu stiu sigur daca merge. Ieri, am bagat lenjeria in ea, am tras de maneta, si de-atunci n-am mai vazut-o.
Vremea pe aici nu e foarte rea. Saptamana trecuta n-a plouat decat de doua ori. Prima data, ploaia a tinut 3 zile, a doua oara 4 zile.
A propos de vesta pe care o voiai, unchiul Petre mi-a spus ca daca o trimitem cu nasturi, cum sunt ei grei, o sa coste mai mult; atunci am taiat nasturii si i-am pus in buzunar.
In sfarsit, l-am ingropat pe bunicu’; l-am gasit cand ne-am mutat. Era in dulap din ziua in care a castigat la ‘De-a v-ati ascunselea’.
Sa-ti mai zic ca alaltaieri, a explodat bucataria si tatal tau si cu mine am ‘zburat’ din casa. Ce emotie! a fost pentru prima data dupa multi ani cand tatal tau si cu mine iesim impreuna undeva.
A venit doctorul sa vada daca suntem in regula, si mi-a pus un tub din sticla in gura. Mi-a zis sa nu vorbesc 10 minute. Tatal tau s-a oferit sa cumpere tubul acela.
Si daca tot vorbim de taica’tu, te anunt ca si-a gasit de lucru, e foarte mandru de asta. Lucreaza peste aproape 500 de oameni. L-au angajat sa tunda iarba in cimitir.
Sora ta Julia, cea care s-a casatorit cu sotul ei, a nascut in sfarsit, da’ nu stim inca sexul copilului. N-as putea inca sa-ti spun daca esti unchi sau matusa.
Taica’tu a intrebat-o pe sora-ta Lucia daca mai este insarcinata. Lucia i-a zis ca da, in cinci luni de-acum; atunci taica’tu a intrebat-o daca era sigura ca era al ei. Ea i-a spus sigura ca da. Ce fata sigura, cata mandrie! Asa fata, asa tata!
Varul tau Paul s-a casatorit si se roaga in fiecare zi in fata sotiei lui. E fecioara!
Dimpotriva, nu l-am mai vazut pe unchiul Vasile, ala care a murit anul trecut…
Cel mai rau e frate-tu’ ala’ mic, Ionut. A incuiat masina si a lasat cheile inauntru. A trebuit sa se duca pana acasa sa aduca dublura ca sa ne scoata pe toti de acolo.
Bine, fiule. Nu pot sa-ti trec adresa pe plic pentru ca n-o stiu. De fapt, ultima familie care a locuit aici, a plecat cu numerele pentru a le pune la noua adresa.
Daca o vezi pe Margareta, transmite-i salutarile noastre. Daca n-o vezi nu-i spune nimic.
Mama ta care te adora,
P.S. Aveam de gand sa-ti pun si niste bani, dar deja am inchis plicul.

| truco a răspuns:

Ajunse Bula in rai si vazura dintr-o data o multime de ceasuri agatate pe un zid.El il intreba pe sfantul Petru ce e cu atatea ceasui.Sf Petru ii raspunse ca de cate ori un om pacatuieste acul se roteste avnd fiecare om ceasul lui. Bula intreaba dar ceasul lui Basescu unde este la care sf Petru, este la Dumnezeu in camera il tine pe post de ventilator.

Întrebări similare