Yu Yu Hakusho!?
Durararara dar nu-i brunet
Death note
Detective Conan
Full Metal Panic!
Spirala
detaliaza si tu mai multe
Http://yumeno.files.wordpress.com/2008/03/clannad-01.jpg
ăsta era băiatul?
Animeul se cheamă "clannad" dar mai este si continuarea "clannad after story", poţi viziona anime'ul (prima parte "clannad") aici: http://anime.kage.ro/anime/clannad/
iar continuarea (clannad after story) aici:http://anime.kage.ro/anime/clannad-after-story/
Baftă!
Avem nevoie de mai multe detalii deoarece se pare ca inca nu am gasit niciunul nimic
Cred ca avea o putere mistica, avea parul brunet.
Pai... Clannad? Acolo e un baiat care era popular printre fete dar nu tin minte ca ascundea un secret foarte mare ( asta e gen drama, romantic cam asa). De fapt ii placea de o fata Nagisa dar nu cred ca asta era un secret : )) si o data si el si Nagisa s-au imprietenit cu o fata Fuko dar care ea atunci era in spital din cauza unui accident si cea care mergea la liceu acolo era un fel de fantoma(sau cam asa ceva, nu am inteles bine faza asta) si cand starea lui Fuko la spital s-a agravat toata lumea a inceput sa o uite iar Fuko incepea sa dispara de la liceu dar baiatul ala si cu Nagisa au incercat sa nu o uite si pana cand a disparut cu totul si mai aparea doar uneori si-au amintit de ea prin stelele de lemn pe care Fuko le facuse cu mana ei ca toti din scoala sa vina la nunta surorii ei care fusese fosta profesoara la liceul ala. Si mai era o fata dar nu mai tin mine cum o chema, o fata cu parul mov care era o prietena din copilaria a lui Tomoya( baiatul ala) si care parintii ii murisera intr-un accident de avion si ea a ramas singura si nu participa la lectii la clasa, invata in poarticular si nu vorbea cu nimeni si dupa s-a reinprietenit cu Tomoya dar el nu-si mai amintea de ea dar pana la urma si-a amintit. Cam asta s-a intamplat in primul sezon din cate imi amintesc (avea 23 de episoade parca) iar al doilea sezon inca nu am apucat sa-l vad. Se potriveste cu animeul care l-ai vazut tu?
Nu avea un astfel de prieten
Mai descriel putin
Era un baiat destul de popular printr-e fete, dar nu avea prieteni, era ca si genul rock sau emo, ceva de genul.
Shaman king?
Nu
...mic cu par... era ta-so mai! ))