| ingeraaas a întrebat:

dau funda caruia imi da un sfat!
am o profesoara f rea de fizic. oricat de mult as stii, tot imi da 2 si 3.are pretentii mari, ea merge pe ideea -totul sau nimic.pe de-asupra e si directoarea liceului, iar semestrul asta ma lasa corigenta.as vrea cu orice pret sa ma razbun, si m-am gandit sa ii sabotez masina. vreau sa ii fac pana la una dintre roti, dar nu stiu cum. ma puteti ajutra? orice idee trasnita e bine venita.

Răspuns Câştigător
| itamulli a răspuns:

Daca chiar vrei sa te razbuni pe ea:
1.Mergi seara la masina la ea si ii scoti capacul de la o roata sau de la toate, dupa care iei o pietricica mica de tot si o pui in capacsi il infiletezi inapoi cat vrei tu(cu cat il infiletezi mai tare cu atat se va dezumfla roata mai repede). Poanta e chiar buna pentru ca nu isi va da seama ce s-a intamplat cu roata ei.
2.Clasica urma de cheie.Iei o cheie si ii trasezi o linie pe masina
3.Ii pui un cartof in esapament, sau doi, si il indesi bine de tot.
4.Ii ungi cu vaselina, sau alta substanta(rahat), manerele de la masina doar pe interior, ca nu cumva sa le vada.
5.Pui afise prin oras gen: Linia fierbinte (nr ei de telefon), sau alte chestii
Acuma chiar nu iti trece prin cap nimic?laughingInventeaza si tu cevabig grin

4 răspunsuri:
| Aide a răspuns:

O provocare!
e buna aia cu lipiciul
daca ai sta aproape de ea, casa ei, noaptea e bunade sabotat.
totul e bine venit daca tot te lasa corigenta cum zice ea: totul sau nimic (ce ai de pierdut)

| ?????? a răspuns:

La ce scoala inveti?
cumwa la nr 18 pitesti

| Anamaria742 a răspuns:

Pune-i lipici pe scaun dar sa nu te vada nimeni ca s-ar putea sa te parasca

| Biaix a răspuns (pentru Anamaria742):

Nu este bine se poate prinde si se supara rau si daca mai e si directoarea liceului o exmatriculeaza.Pe semestrul doi poate incerci sa impusti niste note mai bune o poti lingusi sau sa cumperi o carte de fizica si i-o arati si ii poti spune ca ai rea sa lucrezi mai mult impreuna cu ea.Sau mai este o solutie sa faci meditatii cu ea.Te-a lasat corijenta acum dar pe sem. al-2-lea poate poti mai mult inveti si de pe net mai mult. fundita te rog.