| AIeXxX a întrebat:

Salut, Imi puteti propune anime gen Ecchi, comedie.
Sau anime gen Action.
Mersi!

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Frate... laughing Asa ceva... aproape toate anime-urile pe care le-am vazut sunt acolo.

Am mai vazut anime-uri romance dar nu cred ca sunt genul tau...
In fine, mie mi-a placut mult Zetsuen No Tempest /Civilization Blaster/Blast of Tempest. Sunt 1 si acelasi...

Este un anime psihologic, daca ai minte ca sa-l intelegi si daca ai rabdare atunci este foarte fain. Prietenii mei il adora, la fel si eu. Stiu si aici mai multe persoane carora le-a placut la nebunie. Sincer, Castravete este singura persoana pe care o aud ca nu i-a placut.
Am zis, depinde daca il poti intelege sau nu... Eu unul il recomand este cu magicieni si are o poveste destul de fascinanta.

*Nota pentru Castravete sau pentru tine, nu conteaza... Un anime cu adevarat psihologic ce iti distruge complet mintea pe moment este Higurashi No Naku Koro sau Higurashi No Naku Koro Ni Kai *sezonul 2*
Eu am renuntat la el. Am vazut doar sezonul 1. Nu am vrut sa vad in continuare.*

Black Buttler si Pandora Hearts le-ai vazut?

Sezon 2 din AOT? Serios? Merci mult de informatie! happy

12 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

Hey! happy

♧Ecchi - To love ru, Motto To Love Ru + To love ru Darkness, sunt si ecchi si amuzante cateodata.
♧Mai mult ecchi ar mai fi si Kiss X Sis

-Actiune...
♧Black Butler -Are asa, sezonul 1+2 + Book Of Circus + Book of Murders separate. Deci 4 ar cam fi...
♧Akame Ga Kill
♧Tokyo Ghoul 2 sezoane. Sunt zvonuri ca o sa apara si sezonul 3.
♧Psycho Pass 1+2
♧Atack On Titan - cred ca o sa apara si sezonul 2
♧Sword Art Online 1+2 *Sezonul 3 underworld a fost anuntat. O sa apara in iarna.*
♧Owari No Seraph. Sezonul 2 apare inainte de 2016. Prin octombrie- decembrie.
♧Zetsuen No Tempest
♧Pandora Hearts
♧Fate Zero
♧Fate Stay Unlimited Bladeworks

Bafta! ✌ Sa-mi spui daca vrei si o mica descriere...

| AIeXxX explică (pentru RainmakerX):

Frate merci dar toate pe care mi leai dat le-am vazut :)), uite lista mea de anime, poate imi propui altele ca le-am vazut
lista mea : http://www.anime4fun.ro/lista/AleXxX#

| AIeXxX explică (pentru AIeXxX):

Merci ca mi-ai spus cind o sa apara sword art online sesonul 3winking

Apropo te vreau in prieteni big grin
p.s apare sezonul 2 attack on titan

As vrea descrierea la
Zetsuen No Tempes
terog happy

| NarutoGokuIchigoHarryPotter567443 a răspuns (pentru AIeXxX):

E mindf*ck. e foarte psihologic, eu nu il recomand, iti stoarce creierii.
Ai vazut steins gate? un alt anime tare, daca vrei ecchi si actiune: Full Metal Panic. Sau ceea ce recomand eu: Durarara.

Merci o sa ma uit Zetsuen No Tempes

| RainmakerX a răspuns (pentru AIeXxX):

Okay,sper sa iti placa happy Vezi ca primele episoade sunt mai ciudate...sa ai rabdare macar pana la episodul 10. Dupa daca nu-ti place renunti la el... Bafta!

Daca privesc un anime il privesc tot big grin
imi plac primele episoade, sunt interesante

Super, ma bucur ca iti place! big grin

M-am uitat Zetsuen no Tempest. Cel mai tare anime, nota 10

Ma bucur ca ti-a placut! big grin

Frate... laughing Asa ceva... aproape toate anime-urile pe care le-am vazut sunt acolo.

Am mai vazut anime-uri romance dar nu cred ca sunt genul tau...
In fine, mie mi-a placut mult Zetsuen No Tempest /Civilization Blaster/Blast of Tempest. Sunt 1 si acelasi...

Este un anime psihologic, daca ai minte ca sa-l intelegi si daca ai rabdare atunci este foarte fain. Prietenii mei il adora, la fel si eu. Stiu si aici mai multe persoane carora le-a placut la nebunie. Sincer, Castravete este singura persoana pe care o aud ca nu i-a placut.
Am zis, depinde daca il poti intelege sau nu... Eu unul il recomand este cu magicieni si are o poveste destul de fascinanta.

*Nota pentru Castravete sau pentru tine, nu conteaza... Un anime cu adevarat psihologic ce iti distruge complet mintea pe moment este Higurashi No Naku Koro sau Higurashi No Naku Koro Ni Kai *sezonul 2*
Eu am renuntat la el. Am vazut doar sezonul 1. Nu am vrut sa vad in continuare.*

Black Buttler si Pandora Hearts le-ai vazut?

Sezon 2 din AOT? Serios? Merci mult de informatie! happy