| Sebi8282 a întrebat:

Mă pricep cât de cât la desen și vreau să fac niște desene care seamănă cu Manga... Vreau să creez o poveste originală și interesantă dar nu prea am idei!
Dacă aveți idei de o poveste vă rog să-mi spuneți (Dau fundă)
P.S. Nu trebuie să-mi spuneți chiar toata povestea. Puteți să-mi dați mai multe idei, de exemplu, cu trecutul unor personaje sau ceva acțiune(orice idei bune aveți)
Primește fundă cine îmi spune cele mai bune idei! Vă mulțumesc

Răspuns Câştigător
| zHeArTz a răspuns:

Hmmm...pare amuzant! Pai:
Ce spui de o lume paralela, una simpla (fara masini/tehnologie, etc.) in care exista 'magie'. Aici, sa existe o 'scoala' pentru magicieni, de top. De aici in colo, apare personajul principal. Un tanar misterios, singuratic si anonim, care doreste sa se inscrie.(de aici, iti poti da drumul imaginatiei). Pustiul era 'blestemat', 'controla focul/electricitatea, etc. Cel mai bine, mergi in paralel cu cele mai bune idei, iar pe parcurs o alegi pe cea mai buna.
Bafta si succes!

| Sebi8282 explică (pentru zHeArTz):

Iti mulțumesc pentru răspuns! Nu stiu cui să-i dau fundă

6 răspunsuri:
| Ramirez04 a răspuns:

Nu poti creea anime-uri. Imi pare rau sa te informez dar daca ai vrea sa creezi anime-uri trebuie sa mergi in tokyo si sa te angajezi la un studio si sa dai niste teste.

| Sebi8282 explică (pentru Ramirez04):

Eu vreau doar sa le desenez sa le am pentru mine...voi crea popile mele personaje, propria mea actiune si toate cele. Singura problema e ca n.am idei. De aceea am facut "apel" la TPU

| Ramirez04 a răspuns (pentru Sebi8282):

Hmm. Idei hai ca iti dau. Ce zici de un grup de prieteni care fac un contract cu Moartea si primesc puteri si sarcina de a ucide demoni si pe Satan?

Uauuu...e super idea. Iți mulțumesc foarte mult

Am sa.ti dau funda daca in urmatoatele 6 zile nu voi primi o idee mai buna (idea ta e geniala)