| Choasmakerangel a întrebat:

Salut,pentru cei care au vazut Naruto, cum ar fi ca in ultimul episod Naruto sa fi fost in coma si toate chestiile astea sa fi fost doar un vis si ei sa fie adolescenti de zi cu zi care merg la liceu si chestii d'astea?rolling on the floor))))

4 răspunsuri:
| Vandal a răspuns:

Cred ca nu as mai iesi din casa si m-as gandi ca toata copilaria mea a fost un fals. rolling on the floor Oricum, daca s-ar intampla, au cam avut un vis cam lung, insa nu isi permite Kishimoto sa-si puna viata in pericol, daca face asta o sa se trezeasca cu o gramada de fani la usa, cu torte si furci.
Mi-a placut ideea ta, daca se adevereste, ceea ce e imposibil, ascunde-te bine, o sa ai parte de o tortura mai oribila ca cea a lui Kaneki oferita de Yamori. Am dat-o putin pe Tokyo Ghoul. Ops.

| stefan563 a răspuns:

Las ucide pe Kishimoto rolling on the floor

| KenNine a răspuns:

Tot ce e posibil. Daca ne gandim la tsukyomi infinit orice e posibil.Dar nu prea cred ca ar schimba.

| Monyyyyy a răspuns:

Pai stiu ca este tarziu raspunsul, dar si eu m-am gandit la asta.Din pun de vedere al unui serial/anime cum vrei sa i zici ar fi cam lipsit de sens si cred ca multi fani s-ar supara si chestii, ar pierde popularitate sau la unii mai inteligenti nu ar fi suparati pentru ca come on this is the real life, we don't live in a imaginary life.Desi as zice ca Naruto daca s-ar fi trezit ar fi ramas cu lectii de viata pretioase si daca ar continua anime cu ei in liceu probabil ar avea aceleasi personalitati pentru ca visul sau in coma este o parte a creierului care ne face sa visam ce ne dorim gen Naruto Hokage persoaj principal, erou, fata pe care a iubit-o si rivalul adica baiatul mai cool Sasuke.Intelegi inseamna ca viata uli din realitate nu ar fi prea buna si in acel vis el poate termina povestea ca el fiind cel mai tare.Stiu ca iti dau un raspuns lung, dar asa imi place mie, dupa parerea mea Naruto este prea perfect ca si personaj nu prea are defecte pe bune in lumea reala daca ar fi fost un copil ca el (cum a inceput anime) nu ar fi ajuns atat de departe fata de altul care a muncit mereu si logic mai talentat.Da a vut vointa de foc, dar cati oameni nu is care zic vreau sa devin aia si aia, dar ei de fapt dorm si pierd vremea? O gramada va zic eu si raman cu vise.Am citit undeva ca Kishimoto vroia ca Sasuke sa fie Hokage, inteleg ca a facut gresele, dar si Gaara a facut si este Kazakage sau cum se scrie am uitat.Dar normal a fost el personajul principal, nu zic poti ajunge cineva, dar el chiar la inceput nu a muncit, nu era destept etc.Acest anime m-a invatat multe despre viata chiar si naruto este un personaj bun, dar nu va luati dupa el doar lucrurile pozitve, dar fiti destepti si ganditi logic daca intelegeti ce vreau sa zic.Eu cred ca Kishimoto ura oamenii inteligenti gen ati vazut toate geniile le-a trecut de partea raului sau sa faca greseli/sa moara etc pentru ca el a zic ca semana cu Naruto si logic a vrut el sa fie cineva si a devenit nu zic, dar nu discriminezi chiar asa.Ma uit la Boruto acum ce ma enerveaza ca,iar va fi eroul el si nu un Uchiha chiar sper ca va fi ea Hokage. Blestemul urii eu cred ca Kishimoto l-a creat gresit, nu erau rai cei din clanul Uchiha au fost discriminati pentru ceva ce nu au facut atacul vulpii a fost un dezastru natural, nici Madara nu a fost vinovat, au fost invidiati ca au talent si istetime, nu zic si ei au gresit, toti gresim.Pe bune us asa vis te marcheaza pe viata si poate te face trist pentru ca viata nu are mereu un happy end nu am dreptate? Poti sa incerci, dar asta nu iti garanteaza succesul, pe bune si Naruto nu cred ca ar face cineva unele lucruri urate care le-a facut el sa incale regulile etc sa sari tu la profesori si sa nu patesti nimic.Cine ar face asta? In timpul unui examen etc? Nimeni! Pentru ca trebuie sa fi bolnav si lipsit de respect. Dupa ce s-ar trezi ar vedea ca viata reala nu e un joc si poate ar fi luat ceva invataturi cu el poate nu.Nu mai zic asa multe desi am. Sper ca vei citi scuze de greseli si sa imi zici ce crezi.