Interesant AMV. Sigur ai urmarit toate episoadele din "Naruto" si "Naruto Shippuden"? Deoarece sunt unele din cele mai importante momente din anime. Si nu cere episoadele, deoarece amv-ul are fragmente din mai multe episoade.
Recunosc nu am urmarit toate episoadele din naruto shippuden am aflat de ele tarziu... si din ce episoade sunt fragmentele astea?
Ti-am spus sa nu-mi ceri din ce episoade sunt fragmentele respective. Daca ai omis secenele respective, reia seria "naruto shippuden" de la capat.
Am mai vazut si eu acest videoclip pe yt nu cred ca a fost in anime pana acum in anime.
Sunt sigur ca nu am mai vazut asta pana acum in anime si totusi ma uit la Naruto de 3 ani si am vizionat toate episoadele Naruto si Naruto Shippuden.
Este un colaj din mai multe scene din naruto si naruto shippuden. Lupta sasuke vs naruto ( seria naruto pe la sfarsit) si partea cand statea pe stanca si tobi vine in spatele lui sasuke( spoiler: e atunci cand i s-a facut lui sasuke transplantul de ochi de la itachi). Iar lupta naruto vs sasuke ( naruto shippuden in jur de episoadele 214-216-218 cred )
EmacuVictor întreabă: