| kingsinatuo a întrebat:

Salut pentru toti fanii lui Naruto:uitati ce am gasit pe youtube:http://www.youtube.com/watch?v=YyZX0OqQWGc

nu am mai vazut asa ceva in nici un episod sau episoade asa ca va rog spuneti-mi voi daca exista asa ceva pe animekage si care sunt episoadele

6 răspunsuri:
| ryuu a răspuns:

Interesant AMV. Sigur ai urmarit toate episoadele din "Naruto" si "Naruto Shippuden"? Deoarece sunt unele din cele mai importante momente din anime. Si nu cere episoadele, deoarece amv-ul are fragmente din mai multe episoade.

| kingsinatuo explică (pentru ryuu):

Recunosc nu am urmarit toate episoadele din naruto shippuden am aflat de ele tarziu... si din ce episoade sunt fragmentele astea?

| ryuu a răspuns (pentru kingsinatuo):

Ti-am spus sa nu-mi ceri din ce episoade sunt fragmentele respective. Daca ai omis secenele respective, reia seria "naruto shippuden" de la capat.

| Blackyuu a răspuns:

Am mai vazut si eu acest videoclip pe yt nu cred ca a fost in anime pana acum in anime.

| Deriol a răspuns:

Sunt sigur ca nu am mai vazut asta pana acum in anime si totusi ma uit la Naruto de 3 ani si am vizionat toate episoadele Naruto si Naruto Shippuden.

| smilerosey a răspuns:

Este un colaj din mai multe scene din naruto si naruto shippuden. Lupta sasuke vs naruto ( seria naruto pe la sfarsit) si partea cand statea pe stanca si tobi vine in spatele lui sasuke( spoiler: e atunci cand i s-a facut lui sasuke transplantul de ochi de la itachi). Iar lupta naruto vs sasuke ( naruto shippuden in jur de episoadele 214-216-218 cred thinking)