Ideea este superbă, dar trebuie să mai lucrezi la partea gramaticală. Ai foarte multe greşeli de exprimare. Sper să nu te superi că îţi spun asta, dar aşa consider. Succes. :*
In primul rand e o porcarie!
Si in al doilea rand cred ca nu stiti care e diferenta dintre o manga si fan fic?
Nu fi asa crud! Mi se pare draguta povestea. Ok ai si tu dreptate cu diferenta dintre manga si fan fiction dar macar poate sa incerce! Daca mai lucreza putin la poveste ar fi bunicica, asta e ca un fel de rezumat, ce a scris aici. ( nu te supara, asta e doar parerea mea)
Daca ai zis ca "tr sa lucreze" inseamna ca am dreptate :)). Fi serios cate povesti si filme incep asa?
Ceea ce a scris imi aminteste de asa ceva... deci plagiat. http://miauti.blogspot.com/2011/12/my-lovely-ghost-kana.html
1.Nu am vazut Hakuouki, dar l am citit. tr sa intri si in lista cu manga-uri.
2.Ce este in animelist sant doar cele care mi au atras atentia, dar mai pune inca peste 1000 de anime-uri vazute in tinerete ). am peste 500 de anime-uri trase pe DVD-uri (cele favorite).
De ce crezi ca ma bat in piept si spun anime-ul X e copiat dupa anime-ul Y. Am vazut anime-uri care se aseamana cu cele de azi. Din cauza asta am trecut la manga-uri.
De exemplu tr sa apara un OAV cred ca cu 3 ep, facand reclama la mercedes "Next A-Class" se numeste anime-ul.
Nu cred ca termenul otaku in Romania e bine folosit. Nu sant asa de obsedat. Si nu cred ca are de a face anime-ul cu scoala (sau poate ca DA) pai mai multe am invatat din anime decat de la scoala.
De exemplu nu am invatat asa de multe despre corpul uman cat am invatat dintr-o manga fiind vorba despre medicina si termeni chirurgicali.
Sa nu uitam ca 'copii din clasele de invatamant primare din japonia invata dupa manuale obtimizate ca manga-uri. Iar la noi...
nu eram un geniul la scoala, as putea spune ca eram un prost, dar cu prostia mea am dovedit ca pot face mai multe decat face unu destept.
Sall.Auzi este foarte buna mai ales finalul si e foarte frumoasa este minunat fa-ti o carte amice
Sall.Auzi este foarte buna mai ales finalul si e foarte frumoasa este minunat fa-ti o carte amice. Astai sinceritate da-mi funda plz!
Baza e buna dar mai trebuie lucrat sa fie mai mult suspans si chestii de genu ca spre asta pare ca se orienteaza