| ValyGh98 a întrebat:

Stie cineva animeuri mai realiste? Ma refer la ceva in genul lui grisaia no kajitsu. Fara puteri supranaturale, demoni sau asa ceva. (mai mult sau mai putin cu tema politista---nu prea conteaza)
Nu sunt rele nici animeurile asemanatoare cu death note sau highschool of the death (care prezinta putina fictiune). Dar in principal mi-ar placea sa fie cat mai realiste.
Multumesc! big grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm iti recomand boku wa tomodachi ga sukunai, este foarte tare, si are si romance, mi-a placut foarte mult tongue

Sau ai putea sa alegi unul de aici:

yamada-kun and the seven witches (asta are putina fictiune)

Saekano (e despre un tip care vrea sa faca un joc RPG si are nevoie de niste fete pentru asta xD este destul de interesant dupa parerea mea)

yuru yuri (sunt doar 4 fetite care au activitati de club, nimic foarte special, dar este amuzant tongue si urmeaza sa aiba un sezon 3 in aproximativ 3 saptamani, deci ai la ce sa te uiti big grin)

Gj-Bu (cam la fel ca si la Yuru yuri, doar ca nu sunt 4 fetite big grin)

They are my noble masters (Un tip fuge cu sora-sa de acasa pentru ca tatal lor e prea abuziv, si da de o cantareata care are nevoie de persoane noi in casa pentru curatenie, etc xD)

Kaichou wa maid-sama (acesta m-a impresionat foarte mult, povestea de dragoste este super frumoasa intre cei 2 big grin ti-l recomand din toata inima)

si cam atatea imi vin acum in minte care sa fie realistice tongue daca le-ai vaut pe acestea sau nu iti plac graficile sau ceva, spune-mi. o sa ma mai gandesc la cateva si ti le zic tongue

in orice caz, vizionare placuta ^^!

5 răspunsuri:
| Sakura13574 a răspuns:

Kaichow wa maid sama
Romeo x Juliet
Kimi ni todoke
Special a
Nagi no asukara
Amnesia
Nisekoi

| Mistiss a răspuns:

O sa-mi spun doar parerea despre ele, nu vreau sa fac spoilere.
Kaichou wa maid sama - Un anime foarte tare, e o fata care uraste baietilaughingTil recomand cu placere.
Toradora - e despre o fata (mai egoista) si un baiat. E un anime foarte foarte tare si vreau sa te uiti la el
Kimi ni todoke - are si sezonul 2, trebuie neaparat sa te uiti la el rolling on the floor
Ouran highschool host club- E primul anime la care m-am uitat, e legat de o fata care arata ca un baiat si care e saraca. E comedie, e foarte tare!

Sper sa iti ocupi timpul sa te uiti la toate anime-urile astea! Nu e o lista asa de mare, dar sunt niste anime-uri superlaughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mistiss):

"mai egoista"? laughing) tipa aia e tsundere nu egoista.

| Mistiss a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu inteleg ce problema ai. Eu doar mi-am spus parerea. Daca nu esti de acord cu ce am spus, taci. Si poate el nu stie ce inseamna tsundere. Am preferat sa ii zic mai egoista pentru ca asa se poarta un tsundere.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mistiss):

Dar eu nu am vrut sa te ofensez cu nimic... Si eu doar mi-am spus parerea. Scuze, nu am vrut sa fiu rautacios...