| Bybanu a întrebat:

stiu ca e o intrebare stupidalaughing) dar cred ca a-ti auzit la tv.normal OTV. ca maine 21 vine Iisusrolling on the floor) credeti?

Răspuns Câştigător
| Cristinna_8657 a răspuns:

Eeeeeeeeeeeee.OTV...logic OTV =cel mai prost program din tara, ba nu din lume...OTV si senzationalul astea sunt niste prostii.eu ma iau dupa predictiile lui nostradomus pentru ca el prezicea ceva si se intampala mereu.ex :anul 2001, now york, cele 2 turnuri gemene se prabusesc dupa tacurile planuite de osama bin laden.eu am incredere in predictiile acestuia.
nu cred nimic este o prostie, (anul 1994 au spus ca vine sf lumii, a venit? nu a venit...anul 2000 au spus ca vine sf lumii, dar nu a venit) cum am mentionat de cateva ori cred numai inpredictiile lui nostradomus.papa

7 răspunsuri:
| Radioactive a răspuns:

Da' de ce nu s-a aratat si pana acum? Si apropo, cred ca pe OTV dau numai mincinuini(dar nu stiu ce ma face sa cred asta) big grin.

| madutza_2178 a răspuns:

Normal ca nu

| GAGAbRIRIel a răspuns:

Eu am auzit la Antena 1laughing Da' nu cred tot ce spune un bosorog de 84 de ani...macar de era spus de niste oameni de stiinta dar asa. Imi plus, sfarsitul lumii trebuia sa vina si in 1994/6(nu stiu exact) si 2000 + pe 10 septembrie 2008, cu experimentul 'Big Bang'.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

da, masa si dansul unde se tine?

| Bybanu explică:

@Cristinna: ti-am dat din greseala "RĂSPUNSUL ESTE: Stupid" crying( am vrut "Inteligent"

| Deutsa56 a răspuns:

Daca asa a spus Dan Diaconescu asa elaughingrolling on the floor) stie el sigur.A vb in somn cu Iisus si i-a spus ca vine.Normall ca nu. Dupa ei deja trebuia sa fim deja morti si ingropati de la atatea presupuse "cutremure" sau mai stiu eu ce altceva.:*

| xXxGratixXx a răspuns:

Bai ...Isus a coborat pe pamant. ca doar a fost sambata. merge si el la clubwinking. laughing dupa ce la platit pe babalac. cu 2 miliarde sau milioane de euro. cum naiba sa nu scoti perle din astea?laughing oricum totul a fost uite asa Ei lau platit pe harold. sa spuna ca vine sfarsitul lumi ca bogatasi sa renunte la bani lor mai repede happy si sa scape de stressbatting eyelashes