| Anime4forlife a întrebat:

am nevoie de un anime bun. Mai pe scurt sa aiba o poveste decenta si sa respecte cerintele urmatoare : sa fie Actiune destul de multa sau daca nu sa aiba niste lupte, nu e obligatoriu sa aiba aventura sau sa aiba alt gen sa zicem sa fie (Romantic, Ecchi, Harem) doar sa fie bun fara supranatural sau chestii de genul si sa aiba o mica descriere. Multumesc

Răspuns Câştigător
| Dalyan a răspuns:

Buna,ai putea incerca:
*Another;
*Arslan Senki (TV);
*Btooom!;
*Darker than Black;
*Gungrave;
*Hakuouki;
*Higurashi no Naku Koro ni(Trebuie vazute ambele sezoane ca sa aiba sens anime-ul, si devine unul uimitor intr-un final);
*Psycho-Pass.
Sincer toate au sf, am incercat sa ma rezum la cateva care nu il dezvolta la un nivel foarte avansat sa spun asa. Aproape toate care le-am vazut cu actiune sau lupte au supranatural in ele. Sper sa te ajute cu ceva. Daca vrei si cu mai mult sf in ele lasa un mesaj.

5 răspunsuri:
| D3I3 a răspuns:

Hamatora..desi personajele au puteri supranaturale, povestea te va impresiona

| George_Gabriel_Ion_1995 a răspuns:

Gankutsuou:O reinterpretare noua a cartii Contele de Monte Cristo cu un aer frantuzesc si cu 3000 de ani in viitor.
Katanagatari:Un cuplu neobisnuit sunt in cautarea mai multor sabii neobisnuite pentru shogun.
Another:Studentii mor pe capete in urma unui blestem despre care nimeni nu vrea sa vorbeasca.
Deadman Wonderland:Oameni neobisnuiti care isi pot transforma sangele in arme sunt amplasati intr-o inchisoare care arata ca un parc de distractii.

Daca nu esti de varsta mea atunci iti recomand Regele Shaman si Yuyu Hakusho. Poate si Yugioh GX dar mai ales toate cele 5 sezoane din Samurai Jack

| JohnnyWalkerBravo a răspuns:

Poate Kill la Kill? sau Code Geass?

| Anime4forlife explică (pentru JohnnyWalkerBravo):

Kill la kill are o grafica orbilia si code geass e sf. nu mi place

| JohnnyWalkerBravo a răspuns (pentru Anime4forlife):

Dar ce zici de Akira sau Fist of the North Star?