Sasuke a fost creat pentru Naruto, ca sa-i fie adversar, nu iubit.Sa fim seriosi, in Naruto/Naruto Shippuden abia daca au fost cateva saruturi..ar fi culmea ca la sfarsit sa se transforme intr-un yaoi ( daca intelegi ce vreau sa spun ). Singurul cuplu care mi-ar placea ar fi ShikaTema,dar nu cred ca se v-a intampla. Oricum, daca vreti cupluri si alte chestii de genu' va recomanda sa treceti pe genuri ca romance, yaoi, yuri, pentru ca in Naruto nu prea o sa gasiti
Acela este si cuplul meu preferat! >.< Nu stiu ce sa zic daca se va intampla sau nu, dar eu urmaresc manga si sunt foarte multe momente intre ei doi, plus ca Kishi a mentionat intr-un interviu ca va fi cel putin un cuplu la sfarsit.Deci,I still have hope! >.<
Pai in primul rand Naruto manga este de tip shounen,deci clar nu va putea exista un sfarsit de tip yaoi:))(oricat de mult ar spera Kishi la asta:)) ).In al doilea rand,ei au o relatie strict de prietenie/rivalitate,iar acum referindu-ma la cupluri... Dupa mine,Narusaku,la fel cum ai spus si tu,seamana mai mult cu o relatie dintre o sora si un frate(multi spun ca atat Naruto,cat si Sakura tin mult unul la celalalt.Da,e adevarat, foarte adevarat, dar "dragostea"pe care si-o poarta unul fata de altul este o dragoste frateasca si nimic mai mult :D ).In al treilea rand, atat Naruhina, cat si Sasusaku se afla printre cele mai cotate si populare cupluri din Japonia(de tip fata&baiat:)) ) si cred ca au cele mai multe momente impreuna.Plus,gandeste-te putin asa:care ar fi scopul ca Kishi sa le deseneze doar pe Sakura si pe Hinata confesandu-si dragostea fata de Sasuke, respectiv Naruto? Sunt extrem de multe "hint-uri" in manga si in anime referitoare la aceste cupluri.Pana si ending 21 de la NS este naruhina/sasusaku-> https://www.youtube.com/watch?v=bs61qlaEL6A.Kishi a spus intr-un interviu recent"Sakura really loves Sasuke".Si acum te intreb, de ce ar face asta? De ce insista asupra sentimentelor Sakurei? Ma rog, dupa cum stii, Sasuke a incercat s-o omoare pe Sakura de doua ori pana acum si nu iti prea vine sa crezi ceea ce iti spun banuiesc...:(. Poate am fost putin prea subiectiva, dar eu una asta cred. Sper ca te-am ajutat!;)
M-ai ajutat, mersi voi astepta sa vad daca mai primesc si alte raspunsuri, apoi voi declara un raspuns castigator.
Ai dreptate, nu zic nu. Da, saracu' kishi. Spera...
Pai dupa cum a spus si Kishimoto ii Sasuke este un personaj creat dupa un vechi prieten de-al lui, dar nu se poate sa ''formeze un cuplu'' cei doi, cand a spus ca la sfarsit v-or fi impreuna Kishimoto s-a referit ca Sasuke nu v-a mai fi un missing-nin si se va intoarce in Konoha alaturi de Naruto, asa cei doi v-or fi prieteni la final
carmen99 întreabă:
Shadow82838 întreabă: