Pai horror ti-as recomanda Another,Shiki,Yami Shibai. Actiune/supranatural.mi-a placut mult Ao No Exorcist, Mister. cred ca Hyouka. Drama:Clannad, Air, Shuffle, Kanon, astea mi-au placut mai mult. Sper ca te-am ajutat! FUNDA?
Kuroshitsuji. E cel mai bun anime pe care l-am văzut. Îl recomand cu drag! ^^
Pervers anime... >.<
Nu e hentai. Sunt totusi niste episoade mai perverse dar nu sunt atat de multe incat sa faca tot anime-ul asa. *Maxim 3 episoade*
Mie imi plac anime-urile mai "intunecate" ceva gen tokyo ghoul, deadman wonderland, sugestii?
Kuroshitsuji nu e romance. E cu demoni. Este vorba despre un băiat pe nume Ciel. El şi-a pierdut părinţii, conacul i-a fost ars şi a fost tratat mai rău ca un animal. El a făcut un contract cu Sebastian, un demon. Acum el încearcă să se răzbune pe cei care l-au umilit. E foarte interesant. Este şi cu crime şi detectivi. Eu spun să-l încerci. Dă-i măcar o şansă. Sau poţi încerca 11eyes. În anime e vorba de nişte adoleşcenţi care sunt trimişi mai mereu într-o altă dimensiune. În acea dimensiune există mulţi monştri şi ei încearcă să supravieţuiască. Sau alt anime e: Makai Ouji: Devils and Realist. În acest anime este vorba despre un băiat care face un contract cu un demon. *Ceva gen Kuroshitsuji* Nu ştiu prea bine despre ce-i vorba că am văzut doar ceva, ceva din episodul 1. Mie mi s-a părut interesant. O să-l continui. Alt anime ar fi Soul Eater. În ăsta e vorba despre o academie a unui zeu al morţii. El antrenează copii ca să se lupte împotriva unor demoni *nu le-am reţinut numele*. Elevii de la acea academie sunt pe 2 grupe: cei care se transformă în arme şi cei care mânuiesc armele. Mie uneia mi-a plăcut foarte mult. ^^ Cam atâta ştiu. Nu prea am văzut anime-uri din astea cu acţiune. Am fost axată pe categoria romance. Sper totuşi că te-am putut ajuta! ^^
Anime-uri sunt o arta,una in care se pune suflet, doar asa reusesc sa ne "atinga inima", si ne raman intiparite in minte. Daca vrei arunca o privire aici pentru cateva: http://anime-ro-sub.ro/
Uita-te pe site-urile astea:
-desene anime online(DAO);
-desene si anime online;
-desene anime(mai bine scrii Anime G);
anonim_4396 întreabă:
Shadow82838 întreabă: