| NoBodyCareAboutMeOrYou a întrebat:

Am revenit, sper ca v-a fost dor de mine (dupa parerea mea deloc), dar sa revenim, am reusit sa termin personajele pozitive timp de 2 luni de zile, si inca mai am de lucrat, siiii la cele negative. Cred ca imi va fugi creierul peste ceva timp, Dar am terminat storylineul! ÝUUUUUUPIIIIIII! Serios vorbind am terminat storylineul si uitati ca va fi, deci numele as vrea sa il alegeti voi dintre Nayus, Aryus, Sontyus, si altele(Nume romanesti) va mai rog inca ceva as vrea ca pe viitor daca ma puteti ajuta sa alegeti un nume potrivit fiecarui personaj ( evident ca vi-l voi arata desenat pe "viiiiiiiitor" ). Cine vrea mai multe detalii dati-mi idurile voastre ca sa va tin la curent, sa va alimentez happy.

6 răspunsuri:
| AlinKun a răspuns:

Salut te astept sa mai vorbim suna interesant ma gaseste pe alinalin17@yahoo.com

| FrumoasaTa a răspuns:

Vreau mai multe detalii...pare interesant....madalinamaximciuc@yahoo.com

| lety160 a răspuns:

Sontyus...cum arata personajul asta?

| NoBodyCareAboutMeOrYou explică (pentru lety160):

Hmmm m-am gandit ca 2 dintre cele 2 nume sa le apartina fratilor lui (personajului principal), si iti dau doar 2 caracteristici ale personajului principal, are parul alb si este jumatate inger jumatate demon(jumatate demon dupa moarte). Sper ca ti-am fost de folos.

| ĐємσиiquєΑиgєl a răspuns:

Eu nu prea stiu despre ce e vorba dar suna interesant, iti trebuie ambitie ca sa faci un manga. sper sa fie misto, spor la desenatbig grin

| Maria_Anna_1995 a răspuns:

Nu stiu despre ce e vb, dar daca e ceva de citit vreau si eu:p id just.anna95