| Hanekawa_Kyo_1999 a întrebat:

As vrea sa va cer niste sfaturi si idei.Cum as putea sa imi fac mai multa reclama pe DeviantArt? Si as vrea sa stiu...in afara de deviant,in special in Romania ar exista ceva site-uri unde poti vinde desene digitale sau pe hartie cu chibi sau in stil anime? Nu ma refer neaparat la Fan Arturi, ci desene cu OC-uri sau personajele transpuse in stil propriu.

2 răspunsuri:
| LadyKanae a răspuns:

Din pacate, eu nu activez pe DeviantArt ca sa stiu cum sta treaba acolo, insa un alt site foarte celebru unde poti vinde sau cumpara fan art-uri sau simple desene este Tumblr-ul. Activez mult pe el si in toate fandom-urile, fie ele anime sau nu, exista artisti care sunt dispusi sa faca desene la comanda contra-cost.
Totusi, pentru a-ti creste popularitatea pe Tumblr trebuie mai intai sa postezi cat mai multe lucruri facute de tine, sa le pui tag-urile corespunzatoare (postul va aparea doar in primele 5 btw) plus inca un tag personal al tau ca lumea sa stie cum sa-ti gaseasca mai rapid desenele. Partea cam nasoala e ca iti ia ceva timp sa te faci observat pe Tumblr, cam 2-3 luni pe putin, trebuie sa si demonstrezi ca nu esti reposter, lumea de pe Tumblr uraste reposterii. Daca te decizi sa iti faci cont pe Tumblr, iti pot face eu un mic promo (am aproape 2000 de followeri asa ca o parte dintre ei sigur o sa-l vada sau o sa-l dea mai departe). Sper ca te-am putut ajuta happy

| Hanekawa_Kyo_1999 explică (pentru LadyKanae):

Am tumblr dar mi-l facusem cand eram mica si tocmai descoperisem animeurile mai mult.Nici nu stiam ca reposterii sunt urati, vedeam la toti ca fac asta cu exceptia unor conturi micute ce nu prea aveau postari.In fine, probabil as lua-o de la 0. Dar de pe tumblr si we heart it multa lume ia imagini, le posteaza pe alte siteuri fara sa numeasca artistul.Sa zicem ca eu sunt la inceput cu arta pe net si nu demult credeam ca artistii isi pun lucrarile acolo, multe fara semnatura ca lumea sa le aprecieze si sa le distribuie iar el sa ramana in anonimat.Tu le vinzi strainilor desene? Nu stiu cat de apreciate sunt aici.Adica am patit o faza sa imi zica o fata sa o fac chibi si ma va plati cand ne intalnim*stau aproape de ea dar o cunoscusem doar pe Facebook* si dupa ce i-am dat imaginea a tot bagat motive ca nu ne putem intalni.