| Thor_Thunder_1973 a întrebat:

TPU asi dori si eu daca se poate nice animeuri gen "no game no life"&"highshoolDXD" si cu o scurta descriiere daca se poate.
dau funda

Răspuns Câştigător
| Dalyan a răspuns:

Buna, tinand cont ca stau cam prost cu descrierile o sa las poate doar o mica fraza care sa iti dea de inteles despre ce e vorba.Asemanatoare la "No game, no life" iti pot recomanda:
* Sword Art Online(are 2 sezoane, al2 lea fiind ongoing): este vorba despre o grup mare de persoane care ajung prinse intru-un joc, nu se puteau deconecta de buna voie, trebuiau sa termine jocul pentru a se intoarce inapoi in viata reala.E un anime mai mult romance parerea mea.
*Log Horizon(1 sezon aparut momentan): Tot asa un grup de persoane ajung prinse intr-un joc.Aici se bazeaza mai mult pe strategii.
*Btooom!: Un tip juca un joc online cu mai multe persoane, nu isi respecta parintii, avea momente cand era agresiv cu ei, si surpriza, se trezeste pe o insula, unde afla ca trebuie sa omoare alti oameni pentru a scapa de acolo.
*Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu eu?: Ca si in cele de mai sus un grup de copii ajung intr-o alta lume.E destul de ciudatica povestea dar ma captivatthinking;
*Accel Worldtongueersonal am vazut doar 1 episod si jumatate pentru ca nu mi-a placut deloc dar multi zic ca e foarte bun deci l-ai putea incerca, din cate am vazut e vorba despre un tip mai rotofei care joaca ceva (caracterul lui acolo fiind un porc).Si cam atat imi amintesc din alea 30 de minute vazutelaughing
*Ixion Saga DT: Un tip juca jocuri online primeste de la o asa zisa jucatoare intrebarea daca vrea sa o ajute si el zice ca da, atunci ajunge in alta lume.E un anime foarte amuzant.
*Mirai Nikki: Niste oameni primesc un fel de "puteri", mai pe inteles fiecare putea sa vada pe telefonul lui ceva(viitorul, urmatoarea miscare a inamicului etc.).Ei trebuie sa se omoare intre ei pana ramane unul pentru a lui locul lui Deus(zeul lumii).
Si asemanatoare cu High Scool DxD poti incerca:
*Date A Live;
*High school of the dead;
*Seikon no Qwaser(2 sezoane);
*Kämpfer;
*Rosario to vampire.
Si cam atat cred ca stiu. Sper ca te-am ajutat si vizionare placuta.happy

2 răspunsuri:
| Mothafuckaa a răspuns:

Hey, nu sunt chiar buna la descriere... Poti incerca Death Note(un anime ce te lasa cu gura cascata, e vorba despre: Un baiat gaseste un carnet care se numeste Death note -carnetul mortii.
Si daca scria un nume persoana respectiva moare de cum ii scrie el acolo, ori spanzurata, ori un accident.
Baiatul cand afla, incepe sa scrie diferite nume ale infractorilor.
Dupa un timp, el devine mai popular si persoanlele il numesc Kira.
Politia afla de el, intervine L, la incaput il suspecteaza, crezand ca e el, dupa baiatul cu death note incearca sa arate ca nu e el, ajutandui la investigatii) aquarion evol(un baiat ajunge intr-o scoala, unde baietii si fetele nu se vad, nu au voie, este un anime despre lupte cu roboti ce adolescentii il creaza, intrind in niste capsule din scoala, scoala baietilor si fetelor este in acelasi loc, doar ca este un zid intre scoli, pina la urma se distruge zidul din greseala, si toti sunt impreuna, inving raul, si asta) guilty crown, fairy tail(ceva diferit, exista ghilde de magicieni, bune si rele, unde fairy tail este nr.1, au multe aventuri interesante, ei au misiuni ale magicienilor, unde pleaca, unii care sunt echipe altii pe cont propriu, nu se foloseste magii copilaresti, ci magii e dragoni, de gheata, de exemplu creindo, sunt multe, nu le pot enumera, au foarte multe aventuri, si animeu e din 2009, si inca continu sa mai apara episoade noi, deci t-il recomand, chiar daca nu am spus o descriere concreta, o sa ramai atasat de el, si plus ca personajele sunt super dragute, este anime-ul meu preferat), sword art online(un joc video, unde daca intri ramai blocat acolo, pina ajungi la ultimul nivel, daca mori acolo, mori si in lumea reala, personajul principal se indragosteste de o fata, care e cea mai puternica, cind se sfirseste jocul, ea ramane blocata in alt joc, unde el se duce, incercind sa o salveze, doar ca in acest joc poti iesi din el, si in cele din urma, el cistiga jocul) ceva de genu. happy
deci sper ca te-am ajutat, posibil sa le fi vazut, oricum, mi-a facut placere sa te ajut...happy

| Ritsuko a răspuns:

Daca iti plac anime-urile astea mai ecchi incearca Elfen Lied.