anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce faceti? Care a fost cel mai penibil moment din viata voastra si pe care l-ai vazut/auzit. Ya rog sa-mi spuneti si ce intamplari vi sau intamplat si voua.

1)Era la etajul 4.Mam aplecat si am cazut.Mam rostogolit pana la parter si era sa fac gaura in perete.
2)Eram acasa la o prietena.Mama ei a trimis-o sa duca gunoiul. S-a dus jos si nu stiu ce a vazut in tomberon si s-a aplecat si a cazut in gunoi.
3)Eram in parc cu o vecina si i-a cazut bratara. S-a aplecat sa ia bratara si i sau rupt pantaloni in fund.Si in acel moment vene o vecina de a noastra si cainele ei cum ne ura a scapat din lesa si a muscat0o pe prietena mea de fund dar din nefericire a muscat si i sau blocat in chiloti si cum a tras chilotii iau ramas in gura. Iar fata rusinata a cazut pe jos chiat in inghetata scapata pa jos.Am ridicat-o si am mers pana acasa.

Răspuns Câştigător
| Flafy1920 a răspuns:

Pai unul din cel mai penibil moment pe care l-am auzit este acesta: prietenul si prietena se tineau in brate. ea la muscat pe el de limba si lui i-a venit sa stranute si a stranutat pe fata. laughing cat de penibil sa simtit baiatullll.

2 răspunsuri:
| Bulss a răspuns:

3

| adynanedy a răspuns:

Eram cu o prietena in autobuzul care ne ducea la scoala...si cum vorbeam si radeam,prietena mea a stranutat,dar nu oricumlaughing i-au sarit mucii,si cum statea la geam, a facut numai muci pe geamlaughing) va dati seama ca am bufnit mai tare in ras, cu tot cu cei de pe langa noilaughing