| intreabaorice a întrebat:

E ok daca ma mai uit inca la desene pentru copii? Cum ar fi Micul meu ponei, desi eu am 19 ani. As vrea sa aflu cati dintre voi mai sunteti in aceeasi situatie.

10 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu are importanta varsta, important este sa-ti placa la ce te uiti.
Chiar si oamenii varstnici se mai uita la unele desene animate sau la filme pentru copii.

| AvalohAlyn a răspuns:

Si mie imi mai plac unele desene animate gen Viata cu Louie sau Willy Fog...deci nu e cine stie ce rau..doar sa nu gasesti oameni rai care sa rada de tine pentru asta.
Totusi incearca si filmele pentru adolescenti, gen Harry Potter.Numai bine

| NimeniNr2 a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Eu am privit filmele Harry Potter și încă le mai privesc, dar unii colegi râd de mine atunci când le spun câ mâ uit la Tinerii Titani, Micul meu ponei etc. și îmi zic că ei sunt mai tari deoarece se uită la filme gen Samara Morgan.

| danutzu96 a răspuns:

Si mie imi plac unele desene animate...

| Xpressurself a răspuns:

Nu e prea ok. inseamna ca refuzi sa te maturizezi. ti-e frica sa faci urmatorul pas pentru ca ti-ai format tu o idee gresita despre cum va fi. ar trebui sa stii ca cu cat incerci mai mult cu atat devine mai usor de realizat. ai mai mult curaj sa fii cine esti tu cu adevarat. nu te mai ascunde in vise. incepe sa treci la fapte. dar fa-le pe cele bune. invata, munceste, iubeste oamenii asa cum sunt ei fara sa-i judeci.

| SabinaQueen a răspuns:

Daca tie iti place sa te uiti la Micul meu ponei e mai bine(chiar daca ai 19) decat unii care au 10 ani si se uita la filme horror

| NimeniNr2 a răspuns (pentru SabinaQueen):

Ai dreptate.

| NimeniNr2 a răspuns (pentru SabinaQueen):

Eu ceva de genul.

| Notyourbusinesskid a răspuns:

Eu zic ca e ok sa te uiti la desene, datorita lor poti sa te reintorci la copilarie si sa scapi de stresul din prezent.
Si eu ma uit la desene, dar mai violente un pic.

| 9DarkSoul9 a răspuns:

Nu te lua dupa cei ce te judeca si eu ma uit la multe desene animate e un mod bun de a pierde timpul, de a te distra(unele fiind foarte amuzante) si iti stimuleaza imaginatia.